Jouw website is méér dan een digitaal visitekaartje

Wil je jouw strategische doelen behalen, begin dan bij je website. Beschouw je website niet slechts als visitekaartje. Hij heeft veel méér potentie! Wij helpen organisaties die begrijpen dat hun website een belangrijke bijdrage levert aan het businessmodel. Met waardevolle teksten helpen wij jou om meer relevante bezoekers te werven, informeren en te verleiden. Voor commerciële website is dit de basis voor meer leads, omzet en rendement. Voor websites zonder commercieel doel, leiden de juiste teksten tot maximale tevredenheid bij gebruikers. 

Wij helpen jou met:

  • Het schrijven van algemene webteksten (seo-proof)
  • Het schrijven van teksten voor leadpagina’s en landingspagina’s
  • Het schrijven van teksten voor blogs en nieuws
  • Coördineren, interviewen, plannen en alle andere zaken omtrent het schrijven van nieuwe webteksten

 

Ghostwriting voor blogs

Vooral voor ondernemers, managers en directies zijn wij ghostwriter. Dat betekent dat wij uit hun naam bloggen of schrijven voor artikelen op social media (vaak LinkedIn). Het ontbreekt deze groep professionals vaak aan tijd of creativiteit om hun visie goed op papier te zetten. In de meeste gevallen houden we een telefonisch interview en schrijven wij op basis daarvan de blog of het artikel. Zo bouwt onze klant structureel aan een imago met meer expertise. Een absolute aanjager voor meer websitebezoekers, leads en omzet. Niemand die ziet dat wij het stiekem waren ;-).

Whitepapers en e-books

Ook whitepapers en e-books zijn geschikt voor kennisdeling. We ondersteunen graag breed, van concept tot uitvoering. Nieuwsgierig? Recent schreven we ook zelf een whitepaper over interessante blogonderwerpen.

Wij verleiden jouw websitebezoekers

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuur me je vraag.

1

Laat zien wie je bent

Mensen doen zaken met mensen. Authentiek zijn is belangrijk. Vertel je verhaal. Daarmee maak je jezelf sympathiek en zorg je ervoor dat mensen je onthouden.

2

Vergroot je zichtbaarheid

Een goede website fungeert als een contentpillar. Alles wat je doet op social media, maar ook offline, verwijst terug naar deze plek. Een website met goede content werkt dus als een magneet.

3

Versla de zoekmachines

Hoe relevanter, kwalitatiever en actueler de teksten op je website, hoe hoger Google jou beoordeelt (SEO). En dat betekent dat jouw organische vindbaarheid continu groeit. Zo krijg je steeds meer gratis bezoekers.

4

Genereer moeiteloos meer leads

Neem je websitebezoekers bij de hand. Leid ze door de website. Zorg dat ze alles lezen wat interessant voor ze is, tot het moment dat ze klaar zijn om contact met je op te nemen.

5

Maximaliseer je rendement

Als je campagnes in bijvoorbeeld Google (SEA) of op social media hebt, zal relevante content een boost geven in de resultaten. Meer bezoekers, lagere kosten en betere leads zijn de uitkomst.

6

Zet je concurrenten op achterstand

De juiste webteksten houden de aandacht van je lezer vast, genereren leads, zorgen voor betere organische vindbaarheid en optimaliseren het rendement van je campagnes. Laat dat vliegwiel draaien en geef de concurrentie het nakijken.

Wij schrijven al webteksten voor:

webteksten
ompro is expert in online marketing en seo.

De tekstschrijvers van Swaans Communicatie zijn ervaren en enthousiaste specialisten. Ze denken goed na over hoe ze een lezer in beweging krijgen. Welke toon en argumenten zijn daarvoor nodig, welke twijfels moeten we wegnemen, welke informatie is relevant, wat is het seo-doel? Ze stellen na het ontvangen van een briefing gerust kritische vragen om nog beter tot de kern te komen. Daar ben ik blij mee, want ik zie die betrokkenheid direct terug in het eindresultaat.

mark van tuel
Mark van Tuel
Ondernemer en seo-specialist

Onze teksten frisser, consequenter, professioneler en echt goed geschreven. Maar dan wel alsof we het zelf gedaan hebben. Zo voelt het als Swaans Communicatie onze teksten schrijft. Want ze werken mee als collega’s, zijn helemaal ingecheckt op de business. En prettig om mee te werken. Met dezelfde passie als waarmee wij onze diensten en producten goed voor het voetlicht brengen. Niet bang om feedback te geven als ze denken dat het beter kan. Een aanwinst in ons team.

Janet Moltmaker
Directeur
Velde is specialist op het gebied van recruitment en organisatieadvies

We zijn nooit meer afhankelijk van één persoon die teksten schrijft, dat geeft rust en zekerheid. Maar het belangrijkste is dat dit team snapt waar wij naartoe willen met onze content. Er komt altijd een tekst die bewerkstelligt wat wij voor ogen hadden. Hij is bovendien kritisch bekeken vanuit het perspectief van de potentiële lezer. Zo weten we zeker dat de doelgroep onze boodschap goed begrijpt en ons verhaal overkomt. Verder is het contact gewoon heel prettig. Gezellig, goed en ook professioneel.

Margo Schouten
Marketing & Media

Voor onder andere deze organisaties mogen wij al blogs schrijven:

Liever zelf aan de slag met bloggen? Gebruik dan ons gratis whitepaper vol inspiratie!