Wij staan voor
je klaar!

Van ons team mag je creativiteit en flexibiliteit verwachten.
Meedenken doen we standaard. En afspraak is afspraak.
Punt.

Wanneer zijn wij relevant voor jou?

Je hebt een duidelijke doelgroep en een goed verhaal, maar je weet niet hoe je jouw boodschap interessant maakt voor je lezers. Of je wilt met iemand sparren over je contentstrategie en het doorlopend voeden van je community of fanbase. Maar ook als je een partner zoekt die je helpt bij het schrijven van corporate uitingen als een jaarverslag of persbericht, staan wij voor je klaar. Net als dat we je graag helpen om alle punten en komma’s in je eigen teksten op de juiste plek te zetten of ervoor te zorgen dat de online vindbaarheid van je bedrijf, webshop of producten verbetert.

Hoe zet je ons werk succesvol in?

Communicatie is tweerichtingsverkeer op een weg zonder einde. Als je goed luistert, weet je snel wat de behoefte van je doelgroep, klant of prospect is en kun je daarop inspelen. Denk niet dat je boodschap in één keer door iedereen gehoord, begrepen en geloofd wordt. Geef bewijzen, straal vertrouwen uit en neem je lezer serieus. Durf authentiek te zijn en dus écht iets van jezelf te laten zien. Ben consistent en consequent, focus op doorlopende verbetering. En laat ons je helpen bij het structureel inzetten van relevante communicatie.

Weten voor welke merken en
organisaties we al werken?

Ons team

Succesvol samenwerken lukt alleen wanneer je kritisch naar elkaar durft te zijn, elkaar weet te inspireren en daardoor allemaal blijft groeien als professional. Kortom, tekstschrijven is teamwork!

Ons team is hecht, creatief en doortastend. Kies je ons als partner, reken dan niet op een jij-vraagt-en-wij-draaien-mentaliteit. Wij bijten ons vast in een klus, leveren kwaliteit én halen de deadline, ongeacht de omstandigheden.

Van strategie tot coördinatie en creatieve uitvoering: Miriam, Kim, Maud en Inge zijn het eerste aanspreekpunt voor jouw project. Daarnaast kun je vertrouwen op de continuïteit en kwaliteit van ons contentteam dat met name gespecialiseerd is in online contentcreatie en zoekmachineoptimalisatie.
Inge Gruijters

Inge Gruijters

Tekstschrijver en adviseur, met ervaring in online marketing. Van nature nieuwsgierig. Heeft vaak heel veel tabbladen openstaan.

inge@swaanscommunicatie.nl

Kim Schoot

Kim Schoot

Tekstschrijver en adviseur, wordt blij van bevlogen mensen, mooie woorden en verhalen vertellen. Is daarnaast verslaafd aan lijstjes maken.

kim@swaanscommunicatie.nl

Maud Robberts

Maud Robberts

Tekstschrijver en adviseur, ervaren in journalistiek. Heeft oor voor het verhaal van de organisatie en oog voor de wensen van de doelgroep.

maud@swaanscommunicatie.nl

Miriam Swaans

Miriam Swaans

Oprichter van het bedrijf, heeft tomeloze passie voor consumenten en de drijfveren en verhalen van andere ondernemers. Kan niet zonder chocolade.

miriam@swaanscommunicatie.nl