Jij als mens én merk

Als ervaren adviseur of expert in jouw business weten mensen je over het algemeen wel te vinden. Toch zou je het graag wat professioneler aanpakken, door zowel je expertises als jouw persoon overtuigender neer te zetten. Hoe fijn zou het zijn als je geen acquisitie meer hoeft te doen en klanten altijd vertrouwen op jouw deskundigheid?

Met een doelgericht personal branding traject, positioneer jij jezelf ijzersterk. Als mens én als merk. Je straalt vakkundigheid uit en voelt je ook nog eens helemaal jezelf! Zo ben je extra aantrekkelijk voor potentiële opdrachtgevers en geef je de competitie het nakijken. Jij kiest voortaan je ideale klanten zelf.

Personal branding maakt jou:

Zichtbaar:

Jouw expertises en toegevoegde waarde draag je voortaan met zelfvertrouwen uit.

Herkenbaar:

Mensen weten beter waar jij in uitblinkt en wat je voor hen kan betekenen.

Aantrekkelijk:

Omdat jij professionaliteit uitstraalt, heeft je doelgroep vertrouwen in je.

Enkele van onze projecten op het vlak van personal branding:

Als consultant in een nichemarkt is het belangrijk jezelf zichtbaar te maken. Dankzij mijn nieuwe website pikken de zoekmachines mij op. Ook mijn vernieuwde LinkedIn-profiel zorgt voor meer aanvragen. Gedurende de samenwerking met Swaans Communicatie kreeg ik mijn koers steeds scherper, vooral door de vragen die mij gesteld werden. Ik merk dat ik sindsdien in gesprekken met opdrachtgevers veel duidelijker ben over de toegevoegde waarde ik heb voor een bedrijf. Ben team Swaans enorm dankbaar!

Michael Doomen
Zelfstandig ict-developer voor banken en verzekeraars
SILKE Is ondernemer in de zorgsector

Ik vind dat je je als zelfstandige professioneel en duidelijk moet presenteren, op een website en op LinkedIn. Dat dit waardevol is, blijkt wel uit de positieve reacties, de vele profielbezoeken en concrete aanvragen die ik krijg. Ik was echt verrast dat iemand teksten voor mij kan schrijven die zó bij me passen, maar die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Er staat een ijzersterk verhaal dat aansluit bij wie ik ben en wat ik kan. Zonder blabla, maar wel op een krachtige manier die uitstraling heeft.

 

Silke Lavrijsen
Zelfstandig interim-manager in de zorg
layla is een creatieve ondernemer

Met personal branding laat ik zien wie ik ben en wat ik doe. Met name mijn website is hierin heel belangrijk. Mijn valkuil is dat ik heel veel wil vertellen. Tekstschrijven is bovendien een vak. Plus: die d’tjes en t’tjes… Ik begin er liever niet aan. Daarnaast heb ik door het project mijn positionering nog scherper gekregen. Dat uitbesteden van teksten was dus een heel goed idee. Vooral omdat er goed naar mij is geluisterd. Ik heb mijn verhaal in mooie woorden teruggekregen en kon zelf focus houden op mijn groeiende business.

 

Layla van Daalen
Ondernemer en webdesigner
1

Ervaren in personal branding

Het vak van tekstschrijven en marketing leer je niet in een paar weken. Al sinds 2004 timmeren wij aan de weg.

2

Flexibiliteit en zekerheid

Reken ons af op deadlines, correctheid en het realiseren van alle doelstellingen. Maak gebruik van onze flexibiliteit. Wij snappen dat je soms snel wilt schakelen. Onze organisatie is erop ingericht.

3

Vaste contactpersoon

Jouw eerste aanspreekpunt is altijd de copywriter die verantwoordelijk is voor jouw personal branding traject. Je hoeft nooit twee keer hetzelfde uit te leggen. Laat staan iemand achter z'n broek aan te zitten. Heel normaal, toch?

copywriters testimonials

683

Klanten sinds 2004

copywriters blogs

13.500

Gemiddeld aantal geschreven woorden per dag

copywriters webteksten

3.200

Websites waarvoor wij hebben geschreven

Wil jij meer impact maken als expert?

Vind je het lastig om jezelf te onderscheiden van de concurrentie?

Weet je niet hoe je jezelf als expert kunt neerzetten zonder opschepperig over te komen?

Wil je makkelijker nieuwe opdrachten scoren?

Wil je graag je (online) netwerk uitbreiden met waardevolle connecties?

Wil je zichtbaarder zijn op LinkedIn en andere plekken waar jouw potentiële klanten actief zijn?

Zou je meer focus willen hebben?

Droom je over het aanboren van nieuwe doelgroepen en het aantrekken van betere klanten?

Verdient jouw nieuwe onderneming een kickstart?

Creëer een unieke positie voor jouw deskundigheid door personal branding in te zetten. Zorg dat mensen je onthouden en direct aan je denken wanneer ze jouw dienst of product nodig hebben. Met een ijzersterk profiel word je koploper in jouw business.

Voor € 675,- ontvang jij:

Een persoonlijke intake

Tijdens een call van maximaal een uur vertel je jouw persoonlijke tekstschrijver alles over jouw kwaliteiten, werkervaring en ambities. Zij stelt je de juiste vragen zodat ze een goed beeld krijgt van jouw usp's en doelen als professional.

Persoonlijke presentatie

Jouw persoonlijke tekstschrijver schrijft teksten die je rechtstreeks kunt gebruiken voor jouw persoonlijke online presentatie (website). We omschrijven ook je referenties of voltooide projecten en maken van de relevante prestaties op je CV een prettig leesbare tekst, zodat je ook deze online kunt plaatsen.

LinkedIn-teksten

Op basis van de persoonlijke profielteksten, maakt de tekstschrijver ook de nieuwe teksten voor je LinkedIn-profiel. Zowel je headline als je samenvatting en je werkervaring. Hierdoor ontvang je meer profielbezoekers en concrete leads via dit platform. Dankzij jouw professionele uitstraling heeft de competitie het nakijken.

Is de tijd rijp om de markt te laten
zien wat jij allemaal in huis hebt?

Miriam Swaans - personal branding specialist
Mijn team en ik zorgen ervoor dat niemand om jou heen kan.