Waarmee kunnen
we je helpen?

Heb je een tekst nodig, dan staan wij paraat. Laat ons jouw klanten, fans of volgers overtuigen, belanghebbenden informeren of doelgroep uitleg geven. Jouw verhaal over de b├╝hne brengen, dat is ons doel.

Wat we doen

Wij schrijven creatieve en functionele teksten. Voor offline media en voor het web. Van blog tot persbericht, van redactioneel artikel tot magazinetekst of jaarverslag. Over het vinden van de balans tussen tekst en beeld denken we altijd mee. Vanzelfsprekend beginnen we ook graag bij de basis: het formuleren en operationaliseren van een communicatie- of contentstrategie.

SEO-certificaat

Webteksten hebben bijna altijd een dubbel doel. Ze moeten allereerst relevant en aantrekkelijk zijn voor de lezer. Gelijktijdig willen we ook dat Google ze geweldig vindt en ze een toppositie in de zoekresultaten geeft. Daarom zijn wij allemaal getraind in SEO en zijn we als bureau SEO-gecertificeerd. We weten precies welke triggers en technieken nodig zijn om een goede ranking te krijgen op relevante zoekwoorden. Kennis die onmisbaar is als je je online zichtbaarheid wilt vergroten en meer verkeer naar je website of webshop wilt trekken.

Wil je werk
van ons zien?