Heb je een tekst nodig, dan staan wij paraat. Maar eerst vragen wij jou welk doel je voor ogen hebt en bepalen we samen de keuze voor het beste medium. Vervolgens brengen we jouw verhaal over de b├╝hne op een manier die past bij jou en je doelgroep.

Wat we doen

Met onze teksten brengen we jouw merk, producten of expertise onder de aandacht bij je doelgroep. Het liefst onderzoeken we samen met jou welke informatie waardevol is voor jouw lezer. Welk probleem kunnen we oplossen? Welke kennis kunnen we delen? Welke bezwaren kunnen we wegnemen? We gaan voor maximale impact en maken de boodschap passsend bij het middel. Daarnaast we denken graag mee over het vinden van de balans tussen tekst en beeld. Vanzelfsprekend beginnen we het liefst bij de basis: het formuleren en operationaliseren van een contentstrategie en het maken van een contentplanning.

SEO-certificaat

Webteksten hebben bijna altijd een dubbel doel. Ze moeten allereerst relevant en aantrekkelijk zijn voor de lezer. Gelijktijdig willen we ook dat Google ze een toppositie in de zoekresultaten geeft. Daarom zijn we als bureau SEO-gecertificeerd. We weten precies welke triggers en technieken nodig zijn om een goede ranking te krijgen op relevante zoekwoorden. Kennis die onmisbaar is als je je online zichtbaarheid wilt vergroten en meer bezoekers wilt.

Interviewen

Soms schrijft een tekst zichzelf. Vaker zit de kennis in de mensen. Interviewen is voor ons dagelijkse kost. Telefonisch, via videobellen of op locatie. Wij stellen de juiste vragen en krijgen zo de input voor waardevolle content.

 

copywriter interviews

(online) magazines

Een magazine geeft diepgang en versterkt je merk. Als ervaren bladenmakers werken we mee waar nodig: van concept tot uitvoering. Over jouw nieuwste uitgave wordt gepraat!

copywriters testimonials

Testimonials & cases

Een succesvol partnership of een mooie klantreis vertalen wij naar inspirerende content. Met een goed verhaal zetten we jouw prospects aan het denken.

Nieuwsberichten & actualiteit

Relevant nieuws, organisatie-updates, brancheontwikkelingen: met teasende nieuwsberichten bereiken wij keer op keer jouw doelgroep.

Persberichten & public relations

Een nieuwswaardig, objectief bericht waarmee jouw organisatie in de media komt. Of corporate content voor een breed publiek, zoals een beleidsdocument of een jaarverslag.

Social content(kalenders)

Met content die interessant is voor jouw doelgroep, vergroten we je zichtbaarheid en zetten we jouw deskundigheid in de spotlights. Zodat jij de eerste bent aan wie ze denken, als ze jouw dienst of product nodig hebben.

E-mailnieuwsbrieven

Van het bedenken en invullen van een complete automationflow tot het maken van inspirerende oneliners of compacte lees-meer-artikelen. Wij maken e-mails interessant voor je lezers en zorgen voor clicks, leads en conversie.

Vacatureteksten en advertentieteksten

Zoek je nieuwe medewerkers of klanten? Met de juiste psychologische triggers maken wij onweerstaanbare teksten!

Al 18 jaar schrijven wij teksten voor honderden tevreden klanten.