Tekstschrijver nodig?
Zoek niet verder.

Maak onze tekstschrijvers de schrijvende kracht van jouw merk of organisatie. 

Al zo’n 18 jaar helpen onze tekstschrijvers klanten bij het schrijven van teksten die maximaal bijdragen aan het resultaat van hun merk of organisatie. We gaan niet alleen voor een tekst die klopt en danst, maar ook voor een soepele samenwerking. We helpen, nemen werk uit handen en regelen zaken. Onze klant weet altijd: het komt goed.

✅ Blijf jij hopen dat je zelf (of een collega) tijd kunt vrijmaken om die teksten te schrijven?

✅ Ga je ervanuit dat je huidige tekstschrijver dit keer wel de juiste snaar raakt?

✅ En dat hij of zij niet pas over vier weken tijd heeft of op vakantie gaat?


Alles draait om resultaat

Wij beloven je dat je resultaat gaat boeken met onze teksten. Dat je er geen omkijken naar hebt en dat je van tevoren precies weet wat het je gaat kosten.

Geen zorgen, wel een tekst die staat als een huis 
Ben jij klaar voor de zekerheid en creativiteit van een ervaren tekstschrijver die het voor jou regelt en ervoor zorgt dat jij gewoon je werk kunt doen? Klinkt jou dat als muziek in de oren, dan voel jij je zeker thuis bij ons enthousiaste en betrokken team dat gaat voor maximaal resultaat.

Vertel hoe wij jou kunnen helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn jouw schrijvende kracht

Stel mij hier je vraag

1

Een vaste prijs

We maken een vaste projectprijs. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig.

2

Officeel SEO-gecertificeerd

Elke tekstschrijver in ons team is SEO-gecertificeerd en getraind door een experts in online vindbaarheid. Jouw online succes is immers het onze!

3

Flexibiliteit en zekerheid

Wil je snel schakelen, vind je contact belangrijk en zoek je continuïteit ? Dan zit je goed!

4

Persoonlijk contact

Je hebt bij altijd een vaste tekstschrijver als eerste aanspreekpunt. Nooit hoef je iets twee keer uit te leggen. Vanzelfsprekend, vinden wij.

5

Breed georienteerd

We zijn kameleons. We werken zowel voor het bedrijfsleven als maatschappelijke instellingen en onderwijs.

6

Wij regelen het voor je

Jij als communicatieprofessional, marketeer, manager of ondernemer hebt het al druk genoeg. Wij tekstschrijvers doen ons werk zonder gedoe.

copywriters webteksten

Webteksten

We laten jouw bezoeker zien wie je bent, waar je voor staat en natuurlijk wat je voor hem of haar kunt betekenen. Met de juiste triggers maakt een tekstschrijver jouw website tot een dynamische leadgenerator.

copywriters blogs

Blogs, artikelen en whitepapers

Met waardevolle informatie verrassen we jouw connecties, volgers of bezoekers. Met jouw expertise help je ze op weg. En dat gaat ook jou iets opleveren.

copywriters testimonials

Testimonials, klantverhalen en cases

Een succesvol partnership of een mooie klantreis vertaalt jouw tekstschrijver naar inspirerende content. Met een goed verhaal zetten we jouw prospects aan het denken.

copywriter interviews

Interviews & reportages

Een gesprek is de perfecte basis om het naadje van de kous te weten te komen. Interviewen is dan ook daily business voor ons. Telefonisch, online of op locatie.

Nieuwsberichten & actualiteit

Relevant nieuws, organisatie-updates, brancheontwikkelingen: met teasende nieuwsberichten bereiken wij keer op keer jouw doelgroep.

Persberichten & public relations

Een nieuwswaardig, objectief bericht waarmee jouw organisatie in de media komt. Of corporate content voor een breed publiek, zoals een beleidsdocument of een jaarverslag.

Social content(kalenders)

Met content die interessant is voor jouw doelgroep, vergroot jouw tekstschrijver jouw zichtbaarheid. Jij en jouw deskundigheid komen in de spotlights. Zodat jij de eerste bent aan wie mensen denken, als ze je dienst of product nodig hebben.

E-mailnieuwsbrieven

Van het bedenken en invullen van een complete automationflow tot het maken van inspirerende oneliners of compacte lees-meer-artikelen. Wij maken e-mails interessant voor je lezers en zorgen voor clicks, leads en conversie.

Employer branding

Zoek je nieuwe medewerkers of wil je jezelf als aantrekkelijke werkgever positioneren? Met de juiste psychologische triggers maakt jouw tekstschrijver een onweerstaanbaar aanbod voor sollicitanten.

Onze tekstschrijvers werken al voor:

tekstschrijven coop
Coop is een sterk groeiende supermarktketen met ruim 300 winkels in Nederland. 

Voor Coop schrijft Swaans Communicatie voor veel doelgroepen, zoals medewerkers, journalisten, stakeholders en consumenten. Moeiteloos zetten de tekstschrijvers een andere bril op en vertalen ze één boodschap naar meerdere kanalen en niveaus. Dat strategisch inzicht is voor mij erg waardevol, net als dat ik snel met ze kan schakelen. Omdat we elkaar al lang kennen en er bijna elke dag contact is, zijn we goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking is heel persoonlijk, betrokken én professioneel. 

Yvonne van Asselt
Corporate Communicatie & MVO-manager

M2Media is een media- en marketingbureau dat werkt voor organisaties als VGZ, Radio538, Schiphol Group en Monuta.
Swaans Communicatie helpt ons met uiteenlopende teksten: van het praktisch en aantrekkelijk maken van awardinzendingen tot het schrijven van wervende vacatureteksten en pers- of nieuwsberichten. De tekstschrijvers snappen hoe ons bureau in elkaar zit. Ze raken de juiste snaar, ongeacht de doelgroep waarvoor ze schrijven. Zelfs als de input beperkt is of de deadline krap, ontvang ik een concreet en lekker leesbaar verhaal.

Matthijs Roumen
Strategy Director
JLL (Jones Lang LaSalle) is wereldwijd (markt)leider op het gebied van strategisch vastgoedadvies en commercieel vastgoedmanagement. 

Actieve teksten die lekker lezen, begrijpelijk zijn en ook professionaliteit uitstralen: daarvoor schakel ik Swaans Communicatie in. Van het redigeren van rapporten tot het schrijven van persberichten, het houden van interviews of het uitwerken van een concept: de tekstschrijvers zijn breed inzetbaar. De combinatie van flexibiliteit en kwaliteit vind ik uniek en is voor mij van grote waarde. 

Maartje Smallenbroek
Head of Marketing Netherlands
RECLAMEBUREAU IVC creëert merkverhalen voor toonaangevende consumentenmerken.

Onze klanten hebben sterk uiteenlopende wensen op het vlak van teksten, gelukkig is dit voor Swaans Communicatie nooit een probleem. Of ze nu schrijven over lifestyle, wonen, fashion en food of een inhoudelijke vertaalslag moeten maken voor een tenderdocument: ze gaan altijd grondig te werk. Ook wanneer ze uit naam van IVC klanten bezoeken of mensen interviewen, gebeurt dit professioneel en met aandacht. Mijn projectmanagers weten dat het goed komt als ze Swaans Communicatie inschakelen. In onze hectische business waar je veel ballen moet hooghouden, is die zekerheid erg belangrijk.

 

Michel Baak
Eigenaar
Servicebureau Kinderopvang ondersteunt opvanglocaties in Tilburg en de Kempen.

Het is voor mij belangrijk dat een tekstschrijver snel aanvoelt wat het unieke verhaal van een kinderopvanglocatie is. En dat hij of zij bijzondere kenmerken op een aansprekende, beeldende manier beschrijft, zodat het verhaal de doelgroep raakt. De tekstschrijvers van Swaans Communicatie kunnen dat. Bovendien zijn ze zelfstandig en snel. Ze stellen geen eindeloze vragen, maar nemen initiatief en gaan aan de slag. Dat bespaart mij een hoop tijd en zorgen. Een locatiedirecteur verwijs ik dan ook met een gerust hart door. Verder heb ik in Swaans Communicatie en fijne en sympathieke organisatie gevonden om mee samen te werken.

 

Simone Raaijmakers
Strategisch marketing- en communicatieadviseur
WonenBreburg is een sociale woningcorporatie in Breda en Tilburg.

Het team van Swaans Communicatie zie ik echt als een verlengstuk van onze organisatie. We werken al langere tijd samen, zowel voor ons bewonersblad als voor losse artikelen, en kennen elkaar dus goed. Een korte briefing is al genoeg voor een tekst met de juiste toon en inhoud. Ik heb nog nooit nee te horen gekregen: ze willen altijd helpen. Dat geeft mij veel vertrouwen en maakt samenwerken extra prettig.

Ingrid van Loon
Communicatieadviseur

Een greep uit ons werk

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur