Miriam Swaans

Miriam Swaans


+31(0)13 460 03 39

Tekstschrijver

Een tekstschrijver die een boodschap precies op papier of beeldscherm krijgt zoals jij het bedoeld hebt. Is dat de ideale situatie die je voor ogen hebt? Perfect! Laat ons kritische vragen stellen, jou op ideeën brengen en de kleinste details de grootste aandacht geven. Zo staat er straks een tekst waarvan jij zegt: deze klopt als een bus! Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

De ene tekstschrijver is de andere niet. Daarom is ons team veelzijdig en gevarieerd, zodat we onze opdrachtgevers meerdere expertises kunnen bieden. We voelen ons thuis in een breed werkveld, maar zijn vooral actief in de volgende branches en sectoren:

  • Retail, e-commerce, consumentenproducten- en diensten. We schrijven teksten voor inspiratiemagazines, blogs, e-mailnieuwsbrieven, webshops, folders, social media en alle andere uitingen gericht op consumenten. Ook hebben we een contentteam met tekstschrijvers dat zich bezighoudt met het optimaliseren van teksten en content voor webshops.
  • Zakelijke dienstverlening. Van verzekeraars tot ict-bedrijven, besparingswebsites en zakelijke dienstverleners in de breedste zin van het woord. Onze tekstschrijvers schrijven teksten voor nieuwsbrieven, mailings, blogs, social media en nog veel meer.
  • Marketing- en reclamebureaus
    Als tekstschrijver kunnen we ons ook anoniem opstellen. Voor diverse grote en middelgrote reclamebureaus en communicatiebureaus fungeren wij als vaste partner in tekstschrijven. We nemen de identiteit van het bureau aan als we gaan interviewen of opdrachten uitvoeren en zijn dus een verlengstuk van onze opdrachtgever. De perfecte oplossing voor wie graag een tekstschrijver wil aanbieden, maar tegelijkertijd flexibel wil blijven.

    tekstschrijver

Samenwerken met de tekstschrijvers van Swaans Communicatie
Een tekstschrijver van ons bureau inschakelen, kan op meerdere manieren. Heb je een duidelijk omlijnde opdracht? Dan maken we graag een vaste prijs. De correcties die onze tekstschrijver uitvoert, zijn dan in de prijs inbegrepen. Heb je een reclame- of communicatiebureau en wil je dat we voor jouw klanten gaan werken? We nemen zonder moeite jouw identiteit aan en werken als onderaannemer op een manier die bij jou past. Geef aan wat jouw voorkeuren zijn en wij passen ons aan!

Onze tekstschrijvers
Swaans Communicatie bestaat uit drie academisch geschoolde tekstschrijvers met een scherpe pen en een obsessie voor accuratesse. Daarnaast zijn we in het bezit van een SEO-certificaat. Een tekstschrijver van Swaans Communicatie kent dus de actuele regels van Google en kan daarop anticiperen. Met een betere vindbaarheid van jouw website als resultaat.

Waarom een tekstschrijver kiezen?
Misschien denk je, wat een gedoe, een tekstschrijver inhuren. Maar hoeveel tijd ben je nu steeds kwijt aan het op papier zetten van informatie? Stel je het uit of ben je niet tevreden over het eindresultaat? Focus dan op jouw eigen kwaliteiten en besteed copywriting uit. Voor veel van onze klanten zijn we meer dan een partner. We kennen de organisatie door en door. Een korte e-mail is vaak al voldoende om een opdracht uit te voeren. Zo’n ontzorgende manier van werken heeft alleen maar voordelen!

Meer weten? Kom eens langs voor een kennismaking. Neem contact met ons op via info@swaanscommunicatie.nl of telefonisch via 013 460 03 39.

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur