Copywriter gezocht?

Zoek je een ervaren copywriter met bewezen trackrecord in offline en online teksten? Tekstschrijvers die actief zijn op het snijvlak van branding, storytelling, contentmarketing en SEO? In de afgelopen 13 jaar hebben we al honderden organisaties geholpen met het schrijven van relevante en aantrekkelijke teksten voor hun doelgroepen. We schrijven graag voor papier, zoals voor magazines en brochures, maar ook in de online wereld voelen we ons echt thuis. Onze SEO-certificaten tonen aan dat we Google doorgronden en jouw tekst vindbaar maken in de zoekmachines. Wil je je (online) lezers daarnaast informeren, iets laten beleven en overtuigen? Of zoek je een kritische redacteur die jouw document nog net wat scherper maakt en de foutjes eruit haalt? Laat ons het werk doen, wij regelen het! Neem contact met op voor een vrijblijvende brainstorm of kennismaking.

Een goede ghostwriter is goud waard

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat ons jouw zichtbaarheid vergroten.

Schrijven we samen jouw blogs en artikelen?

1

Ruime ervaring

Al zo'n 15 jaar houden wij ons bezig met het schrijven en herschrijven van online en offline teksten (van magazines en brochures tot persberichten, vacatureteksten, webteksten en blogs).

2

Focus op resultaat

Elke tekst die wij schrijven versterkt jouw merk of organisatie. Je ontvangt meer doelgerichte prospects die actie ondernemen. Dit zorgt voor meer leads, contactmomenten, offerteaanvragen en verkopen.

3

Flexibiliteit en zekerheid

Wij werken altijd in teamverband voor onze klanten. We kunnen daarom snel schakelen en garanderen je continuïteit. Jij hebt daarnaast het voordeel van slechts één aanspreekpunt.

4

SEO-gecertificeerd

Al onze tekstschrijvers zijn in het bezit van een SEO-certificaat. Jaarlijks worden wij getraind door de meest vooraanstaande trainer in zoekmachinevriendelijkheid van Nederland. Daarnaast begeven we ons continu in groepen en fora, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

5

Marktconforme tarieven

In verreweg de meeste gevallen werken we met een vaste prijs per opdracht. Onze tarieven zijn reëel en staan in zeer goede verhouding tot de duurzame kwaliteit die we leveren.

6

Short en long copy

Of we nu prikkelende headers voor een lifestylemagazine mogen schrijven of een complex wetenschappelijk artikel toegankelijk moeten maken voor een groot publiek: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Onze brede interesses zorgen er juist voor dat we elk project met frisse energie tegemoet gaan. Hoe groot, klein, simpel of ingewikkeld ook.

Onze copywriters leveren al een bijdrage aan het succes van deze klanten:

seo teksten
webteksten
tekstschrijver voor onderwijs

Een greep uit ons werk

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur