Tekstschrijver voor contentmarketing inschakelen?

Kennis delen, hulp bieden, inspireren en informeren. Jezelf zichtbaar maken als expert in de branche en zo nieuwe klanten aan je binden. Contentmarketing is dé manier om je organisatie duurzaam te laten groeien. De kern van contentmarketing? Het delen van content die er echt toe doet.

Swaans Communicatie schrijft relevante content voor tal van merken en organisaties die het bij aanvang lastig vonden om met contentmarketing aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld omdat ze niet wisten welke interessante content in hun organisatie voor het oprapen lag. Of omdat ze bang waren dat het hen heel veel tijd ging kosten. Gelukkig gingen ze overstag en ontdekten zij de kracht van contentmarketing. Ben jij daar ook klaar voor?

Wij helpen jou met:

✔️ Het vinden van verhalen en interessante content in jouw organisatie.

✔️ Het vertalen van die content naar ijzersterke teksten die maximaal relevant zijn voor jouw doelgroep.

✔️ Het bouwen aan een ijzersterk imago waardoor je de competitie van je afschudt.

 

Wij zijn ervaren contentmarketeers

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuur mij een bericht

Over ons als contentmarketeers

copywriter interviews

> 3.573

Interviews, verhalen en inhoudelijke artikelen.

copywriters blogs

> 257

Organisaties die wij al hielpen met het opbouwen van autoriteit.

copywriters webteksten

> 334

Websites waarop onze content is gepubliceerd.

Zo pakken wij het voor jou aan:

1. Briefing en overleg

Samen onderzoeken we hoe jij contentmarketing succesvol kunt inzetten voor jouw organisatie. Welke doelen wil je bereiken met het delen van content? En hoe maak je elk contactmoment met je doelgroep maximaal effectief?

2. Onderzoeken

Of we nu moeten interviewen of de archieven moeten induiken: wij maken jouw boodschap relevant voor jouw doelgroep. Van de juiste tone of voice tot de beste structuur voor een tekst en het nut voor je doelgroep. Wij zorgen dat het fundament staat.

3. Tekstschrijven

We transformeren jouw boodschap in teksten die pakken en blijven hangen bij jouw doelgroep. Wat jij deelt is waardevol voor je lezer en zet jouw organisatie neer als een leider in de branche. Zo trek je steeds weer nieuwe prospects aan.

Wil jij meer impact maken met contentmarketing?

Heb je veel kennis in huis, maar weet je niet hoe je deze effectief kunt delen?

Vind je het lastig om te bepalen op welke informatie jouw doelgroep zit te wachten?

Ben je toe aan een tekstschrijver die jouw business snapt, maar ook weet waar je doelgroep van wakker ligt?

Wil je een stok achter de deur, zodat je jouw ambities op het vlak van contentmarketing nu eindelijk gaat realiseren?

Wil je al tijden aan de slag met contentmarketing, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Wil je jouw organisatie positioneren als leider in de branche?

Zoek je een tekstschrijver die zowel inhoudelijk als strategisch kan sparren?

Vind je continuiteit en flexibele beschikbaarheid belangrijk?

Creëer een unieke positie voor jouw organisatie door waardevolle, relevante content te delen. Zorg dat mensen je onthouden en direct aan je denken wanneer ze jouw dienst of product nodig hebben. Kennis is macht, kennis delen is kracht!

copywriter interviews

Interviews en reportages

Ervaringsverhalen, trends en inzichten uit de markt, verdiepend nieuws, feitelijke onderzoeken of human interest. Wij interviewen, schrijven en maken inhoudelijke content die relevant is voor de doelgroep(en) van onze klant.

Blogs, nieuws en opinie

Unieke en authentieke verhalen vertalen we naar actualiteit en tijdloze content zoals blogs, whitepapers en nieuwsitems. We geven duiding en maken een doorvertaling waar de doelgroep iets mee kan.

copywriters blogs

Corporate stories

Elke organisatie heeft een verhaal. Een unieke geschiedenis die aan de basis staat voor de usp's en relevantie van vandaag. Wij vinden het verhaal en schrijven het op. Zodat het gaat leven. Intern en extern.

Wij houden ons met contentmarketing bezig voor:

tekstschrijver tender
DLL is een internationale, financieel dienstverlener

Swaans Communicatie steekt veel tijd en moeite in onze samenwerking. Dat zie je terug in de content: spot-on teksten die passen bij onze strategie. De tekstschrijvers vertalen onze kennis feilloos naar actuele en pakkende teksten. Daarbij zijn ze altijd betrokken bij het onderwerp, maar durven ze ook kritisch te zijn. Op deze manier kunnen we gerichte content maken en spreken we onze doelgroep uitstekend aan.

Linda Vanlier - Engels
Marketing- & Communicatieadviseur

RIBW BRABANT begeleidt EN ONDERSTEUNt MENSEN MET PSYCHIATRISCHE PROBLEMATIEK
Ik zie Swaans Communicatie als een verlengstuk van onze afdeling. De tekstschrijvers hebben een klik met onze afdeling, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Ze zijn flexibel en breed inzetbaar, waardoor hun inzet steeds ingrijpt op dat wat wij op dat moment nodig hebben. Qua vorm, inhoud én aanpak. Met de hulp van dit leuke team houden we als afdeling onze span-of-control groot.

Neeltje van den Hoogen
Hoofd Marketing & Communicatie
Velde is specialist op het gebied van recruitment en organisatieadvies

We zijn nooit meer afhankelijk van één persoon die teksten schrijft, dat geeft rust en zekerheid. Maar het belangrijkste is dat dit team snapt waar wij naartoe willen met onze content. Er komt altijd een tekst die bewerkstelligt wat wij voor ogen hadden. Hij is bovendien kritisch bekeken vanuit het perspectief van de potentiële lezer. Zo weten we zeker dat de doelgroep onze boodschap goed begrijpt en ons verhaal overkomt. Verder is het contact gewoon heel prettig. Gezellig, goed en ook professioneel.

Margo Schouten
Marketing & Media
Servicebureau Kinderopvang ondersteunt opvanglocaties in Tilburg en de Kempen.

Het is voor mij belangrijk dat een tekstschrijver snel aanvoelt wat het unieke verhaal van een kinderopvanglocatie is. En dat hij of zij bijzondere kenmerken op een aansprekende, beeldende manier beschrijft, zodat het verhaal de doelgroep raakt. De tekstschrijvers van Swaans Communicatie kunnen dat. Bovendien zijn ze zelfstandig en snel. Ze stellen geen eindeloze vragen, maar nemen initiatief en gaan aan de slag. Dat bespaart mij een hoop tijd en zorgen. Een locatiedirecteur verwijs ik dan ook met een gerust hart door. Verder heb ik in Swaans Communicatie en fijne en sympathieke organisatie gevonden om mee samen te werken.

 

Simone Raaijmakers
Strategisch marketing- en communicatieadviseur
WonenBreburg is een sociale woningcorporatie in Breda en Tilburg.

Het team van Swaans Communicatie zie ik echt als een verlengstuk van onze organisatie. We werken al langere tijd samen, zowel voor ons bewonersblad als voor losse artikelen, en kennen elkaar dus goed. Een korte briefing is al genoeg voor een tekst met de juiste toon en inhoud. Ik heb nog nooit nee te horen gekregen: ze willen altijd helpen. Dat geeft mij veel vertrouwen en maakt samenwerken extra prettig.

Ingrid van Loon
Communicatieadviseur

M2Media is een media- en marketingbureau dat werkt voor organisaties als VGZ, Radio538, Schiphol Group en Monuta.
Swaans Communicatie helpt ons met uiteenlopende teksten: van het praktisch en aantrekkelijk maken van awardinzendingen tot het schrijven van wervende vacatureteksten en pers- of nieuwsberichten. De tekstschrijvers snappen hoe ons bureau in elkaar zit. Ze raken de juiste snaar, ongeacht de doelgroep waarvoor ze schrijven. Zelfs als de input beperkt is of de deadline krap, ontvang ik een concreet en lekker leesbaar verhaal.

Matthijs Roumen
Strategy Director

Een greep uit ons werk

Met de juiste content
leider in jouw branche worden?