Ons gevonden via Google?
Zie je: wij snappen SEO.

 

SEO teksten

Zoek je SEO teksten, oftewel een ervaren tekstschrijver die resultaten boekt met kwalitatieve teksten? Swaans Communicatie is officieel SEO-gecertificeerd. Hiermee verzeker je jezelf van teksten die aan alle wensen van Google voldoen.

In de afgelopen 13 jaar hebben we al honderden bedrijven geholpen met zoekmachineoptimalisatie , het beter vindbaar maken van hun website en het verhogen van leads en conversie. Dat doen we zowel rechtstreeks als via toonaangevende webbureaus die zelf geen seo-tekstschrijver in dienst hebben. Verwacht van ons geen tarief per woord of bulkproducties. Wij geloven in maatwerk en de waardevolle combinatie tussen keywords en gebruikersintenties. Oftewel, wij schrijven teksten waar niet alleen Google, maar ook de lezer en jij blij van worden. Klaar voor het hoogste niveau van SEO in tekstschrijven? Neem dan contact met ons op!

Zet vandaag de stap naar een website die daadwerkelijk iets oplevert: wij maken graag een voorstel op maat!  

Het is tijd voor SEO teksten met effect!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij optimaliseren je teksten eerlijk en goed.

1

Kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit

Ja natuurlijk zijn er SEO schrijvers die goedkoper zijn. En sneller. Maar uiteindelijk telt het resultaat. En daarin doen wij geen concessies. Kwaliteit is wat ons betreft alles. Dus werken wij ons in het zweet voor betere posities in Google. Niet alleen vandaag en morgen, maar ook op de lange termijn. Onze SEO teksten zijn dus kwalitatief uitstekend. Daarvoor vragen we een redelijke prijs.

2

Officeel SEO-gecertificeerd

Al sinds jaar en dag is Swaans Communicatie SEO-gecertificeerd. Je hebt dus de zekerheid dat jouw SEO teksten zijn geschreven volgens de nieuwste inzichten op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. We zijn hiervoor uitgebreid getraind door de beste specialisten in het vak. En we houden onze kennis goed up-to-date. Immers, jouw online succes is ons succes!

3

Persoonlijk contact en korte lijnen

Jouw SEO-opdracht is altijd in handen van jouw vaste aanspreekpunt. Je hoeft dus nooit iets twee keer uit te leggen. En bij haar kun je altijd terecht met je vragen. We reageren vanzelfsprekend altijd snel op mails en natuurlijk kun je ons altijd bellen. Natuurlijk willen we de beste SEO teksten schrijven, maar het is minstens zo belangrijk dat alles eromheen ook soepel verloopt.

Wij schrijven al SEO teksten voor:

tekstschrijven coop
seo teksten
seo teksten
tekstschrijver voor onderwijs
webteksten
ghostwriter

Een greep uit ons werk

Vertel ons hoe je wilt werken

Een belangrijke kracht van ons team? Wij passen onze werkwijze aan op jouw doelen, methodes en tools. Ja, natuurlijk geven we ook advies en zetten we onze expertise op het gebied van tekst en content graag optimaal in. Dus je mag van ons echt veel meer verwachten dan een jij-roept-en-wij-draaien-mentaliteit. Sterker nog, zo’n houding vinden wij maar niks.

Heel vaak komen we al aan tafel als de strategie voor een project of middel bepaald wordt. We denken mee over een contentstrategie, over de centrale boodschap van een campagne, de tone of voice van een document of de grafische indeling van een webpagina. Of we gaan aan de slag met een contentkalender. Jij als klant bepaalt of je dat waardevol vindt. Zoniet, dan schuiven we gewoon aan zodra het tekstschrijven kan beginnen. Ook prima!

Als het gaat om de manier van werken, laten wij ons graag leiden door jouw wensen. Dus of je bijvoorbeeld wilt werken met Dropbox, Office365, Sharepoint, Drive Wetransfer, Slack, Asana of iets heel anders: wij passen ons aan. Al deze tools kennen we van binnen en van buiten, net als diverse contentmanagementsystemen zoals bijvoorbeeld WordPress. Welke tool of techniek je ook kiest: samenwerken, daar draait het wat ons betreft om!

Twee klantgroepen

Grofweg zijn onze klanten onder te verdelen in twee groepen. Een eindklant is een bedrijf of organisatie die zelf teksten nodig heeft, bijvoorbeeld voor een webproject, mailings, brieven en noem maar op. In de meeste gevallen werken we samen met de marketingmanager of de directeur. We doen zowel eenmalige klussen als doorlopende opdrachten. We zijn sparringpartner in de breedste zin van het woord en helpen indien nodig ook bij coordinatie richting bijvoorbeeld een fotograaf, vormgever of webbouwer.

We werken ook heel graag voor onze tweede klantgroep: bureaus. Dan bedoelen we communicatiebureaus, reclamebureaus, online marketeers of marketingafdelingen binnen grote concerns. Als tekstbureau zijn we een zichtbare of onzichtbare onderaannemer die specifiek het onderdeel copywriting binnen grote projecten of campagnes verzorgt. Ideaal voor dit soort bedrijven: ze hoeven zelf geen copywriter in dienst te nemen, maar doen een beroep op creatieve contentmakers als ze er behoefte aan hebben.

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur