SEO-pakketten

Miriam Swaans

Miriam Swaans


+31(0)13 460 03 39

SEO-pakketten

Het schrijven van goede content is een vak. Niet voor marketeers, maar voor tekstschrijvers met kennis over de zoekmachines en ervaring in deze zeer specifieke discipline.

Goede contentcreatie die zoekmachineproof betekent voor jou:

  • Goede posities in de zoekmachines
  • Aantrekkelijke teksten voor lezers
  • Meetbare resultaten van pagina’s en publicaties

SEOguru methode
Wij gebruiken de SEOguru methode. Deze methodiek zorgt ervoor dat je duurzame resultaten bereikt in Google. De methode kent een aantal stappen die achtereenvolgens worden uitgevoerd:

1.    Analyse
We bekijken de zoekwoorden, de concurrentie, alsmede de architectuur en techniek van de website. Hierover rapporteren wij kort en bondig. Eventuele technische manco’s kun je meteen verbeteren.

2.    Selectie
Op basis van de resultaten uit de analyse bekijken we (samen met jou) op welke manier en met welke woorden we resultaten willen gaan halen in de zoekmachines. Denk daarbij niet alleen aan woorden met veel zoekmachinevolume, maar ook aan woorden die interessant zijn omdat jij hiervoor een unieke positie in de markt bekleedt of een goede marge kunt behalen.

3.    Creatie
De gekozen woorden, onderwerpen en structuur zijn de basis om aan de slag te gaan met het schrijven van de teksten. Wij herschrijven bestaande teksten, maken nieuwe teksten en zorgen ook voor de juiste metatags (title, description, keywords).

4.    Monitoring
Na het schrijven van de teksten en plaatsing in de website, monitoren we (al dan niet samen met jouw eigen marketingafdeling) welke posities ze gaan innemen in de zoekmachines en hoe mensen de teksten beoordelen/gebruiken. Daar waar nodig sturen we bij of gaan we verder met het creatieproces, bijvoorbeeld op nieuwe relevante zoektermen of door teksten te actualiseren.

SEO-pakketten en abonnementen


Het maken van content voor optimale vindbaarheid is geen eenmalig karwei. Om die reden werken wij altijd minimaal zes maanden aan een SEO-project. We starten steeds met een algehele analyse van de website, kijkend naar de opbouw en de structuur, aanwezigheid van links en de kwaliteit van de teksten. We geven globaal advies voor technische verbeteringen en doen een keywordonderzoek. Vervolgens schrijven of herschrijven we de teksten en schrijven we ook pagina’s voor specifieke zoekwoorden. Deze worden gedurende de abonnementsperiode bijgeschaafd, uitgebreid of aangepast waar nodig. Bovendien is er de mogelijkheid om gedurende de abonnementsperiode door te gaan met het schrijven van nieuwe teksten.

We werken niet met een vast aanbod van standaardpakketten, maar stellen voor elke opdracht een SEO-pakket op maat samen. Op die manier kunnen we maatwerk bieden en focussen op verbeteren of juist op het maken van nieuwe content. Denk bijvoorbeeld aan blogs, landingspagina’s en categoriepagina’s. Indien gewenst kunnen we ook werken aan kennisoverdracht, zodat je eigen medewerkers na verloop van tijd ook zelf aan de slag kunnen met het schrijven van kwalitatieve SEO-teksten.

Wil je meer weten over onze SEO-pakketten en het maken van nieuwe content gericht op vindbaarheid in de zoekmachines? Neem contact met ons op via info@swaanscommunicatie.nl of telefonisch via 013 460 03 39.