Matching Pool

Het Huis voor de Toekomst
in Rosmalen

Matthijs Lodewijks

Matthijs Lodewijks

Of we webteksten wilden schrijven voor uitzendbureau Matching Pool in Rosmalen, was het verzoek van een bevriende vormgever aan ons. Dat wilden we natuurlijk wel. Op een mooie herfstdag in 2021 reden we naar de stad die bekend is van het Autotron en het Huis van de Toekomst.

De ontvangst door directeur José van den Wildenberg en haar team was warm. Geen typische kantoortuin, maar een warme huiskamer waar de mensen merkbaar relaxed waren en kantoorteckel Veldje kwispelend zijn rondjes 32,4 liep, waarschijnlijk op zoek naar versnaperingen. Na twee kopjes Nespresso, leuke speeddates met alle teamleden (die leidden tot korte medewerkers- en teckelprofielen) en een gezellig onderhoud met José die haar levens- en bedrijfsverhaal deelde, reden we een paar uur later weer kantoorwaarts. Met volop energie van de leuke gesprekken en een kofferbak vol input.

De tekst schreef zichzelf bijna en werd door de Rosmalense matchmakers vol enthousiasme ontvangen. Zelfs de woordgrapjes en de naam van Chriet Titulaer in de intro mochten blijven staan. Daar worden we blij van!

Het resultaat zien? Kijk maar eens op www.matchingpool.nl.