Inge Gruijters

Tekstschrijver en adviseur, met ervaring in online marketing. Van nature nieuwsgierig. Heeft vaak heel veel tabbladen openstaan.

Bekijk de artikelen van Inge

"Mijn teksten zijn net zo raak als mijn linkse hoek."

Van confrontatie houd ik helemaal niet. Als persoon ben ik juist betrokken, tolerant en tactvol. Gezellig met een zachte G. Maar: tijdens het boksen kan ik mijn energie kwijt. In de ring zal ik nooit een professional worden, maar dat hoeft ook niet. Die roeping heb ik al gevonden in taal, tekst en communicatie. Mijn teksten zijn net zo raak als mijn linkse hoek. Met af en toe een onverwachte twist, als een spinning backfist. En wees gerust, er moet heel wat gebeuren voor je van mij een echte rechtse op je neus krijgt. Voor mij als behendig samenwerker staan een gemoedelijk proces en een gezamenlijk resultaat van de hoogste kwaliteit op een gedeelde eerste plaats.

 

Geduldig luisteraar

Geeft jouw verhaal aandacht en ruimte. En pikt er vervolgens zonder moeite de belangrijkste boodschap uit.

Sherlock-drive

Blijft door de bomen altijd het bos zien. Complexe documenten, structuren, ideeën zijn favoriet. Maakt er vol energie en zonder zweetdruppels chocola van op papier.

Pientje Precies

Stelt hoge eisen aan eindproducten. Kan langdurig en effectief omgaan met detailinformatie. Stopt niet voordat het écht goed is.

Van strategie tot coördinatie en creatieve uitvoering: ook Inges collega's zijn ervaren, adviserende tekstschrijvers. Zij regelen jouw project tot in de puntjes en zijn jouw schrijvende kracht.

Anouk Hoefmans
Meer over
Anouk

Anouk Hoefmans

Cezanne Duijvesz
Meer over
Cezanne

Cezanne Duijvesz

Hilde Gilissen
Meer over
Hilde

Hilde Gilissen

Matthijs Lodewijks
Meer over
Matthijs

Matthijs Lodewijks

Maud
Meer over
Maud

Maud Robberts

Miriam
Meer over
Miriam

Miriam Swaans

Nora Staps-Leenaars
Meer over
Nora

Nora Staps-Leenaars

Sophie Bogaers
Meer over
Sophie

Sophie Bogaers