Jouw onzichtbare schrijfhulp

Zoek je een ghostwriter om jouw visie, strategie, ideeën of inspirerende tips op papier te zetten? Bij Swaans Communicatie kruipen we continu in de huid van anderen.

We ghostwriten voor CEO’s, salesprofessionals, recruiters, ondernemers, marketeers en noem maar op. De artikelen, blogs en columns waarvoor wij ghostwriten vind je op tal van plekken. In artikelen en posts op LinkedIn, in magazines en websites. En omdat wij als ghostwriter de visie van onze klanten daadkrachtig op papier zetten, ervaren zij tal van voordelen. We sommen er graag enkele voor je op.

Met de hulp van een ghostwriter:

✅ genereer je continue zichtbaarheid voor jouw bedrijf, product, dienst of visie

✅ verspil je nooit meer tijd aan kladjes

✅ zien jouw blogs en artikelen het levenslicht voortaan wél

✅ heb je altijd een vertrouweling die begrijpt hoe jij iets wilt vertellen

✅ Kun je doen waar jij goed in bent en tegelijkertijd leads genereren

Spreekt dat je aan? Laten we dan binnenkort kennismaken. Vul het contactformulier op deze pagina in en we plannen een afspraak. Telefonisch of op locatie, kies jij maar!

Ghostwriter inschakelen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan graag in jouw schaduw!

1

Vooraf een vaste prijs

Voordat we van start gaan maken we voor jouw project een vaste prijs. Wel zo fijn, weten waar je aan toe bent.

2

Officeel SEO-gecertificeerd

Alle online teksten zijn voorzien van de juiste triggers voor de zoekmachines. Zo is je content optimaal vindbaar.

3

Continuiteit gegarandeerd

Snel schakelen is voor ons vanzelfsprekend. Door de omvang van ons team, staat er altijd iemand klaar om je te helpen.

4

Persoonlijk contact

Je hebt altijd een vast aanspreekpunt, iemand die volledig op de hoogte is van het project. Nooit hoef je iets twee keer uit te leggen! Heerlijk toch?

5

Korte levertijden

Wij draaien onze hand niet om voor een strakke deadline. Kom maar op met die uitdaging, wij regelen het.

6

Veel en brede ervaring

Swaans Communicatie bestaat sinds 2004. Ghostwriten is voor ons dagelijkse kost. We hebben klanten uiteenlopende branches en sectoren: van bedrijfsleven tot het sociale domein en onderwijs.

Onze aanpak

1. Brainstorm en strategie

Samen bepalen we de doelen en thema's waarmee we aan de slag gaan.

2. Kalender en planning

We vullen de concrete middelen voor het komende kwartaal in.

3. Schrijf- en feedbackproces

Wij gaan aan de slag met de inhoud. Jij geeft feedback en publiceert.

Wil jij:

Vaker kennis delen met je connecties en klanten?

Uitgroeien tot expert en autoriteit?

Jouw toegevoegde waarde vergroten?

Moeiteloos meer leads genereren via social selling?

Minstens zo zichtbaar zijn als je concurrent?

On top op mind zijn als mensen iemand in jouw vakgebied zoeken?

Iemand naast je die jouw gedachten omzet in een heldere tekst?

Hulp bij het kiezen van de juiste onderwerpen voor jouw publiek?

Bouw vanaf vandaag samen met ons aan je reputatie. Maak je organisatie of merk zichtbaarder. Trek nieuwe klanten aan. Zet je doelgroep aan het denken. Maak meer impact, maar investeer er minder tijd in dan ooit.

Wij ghostwriten al voor (professionals in) deze organisaties:

tekstschrijven coop
ghostwriter
tekstschrijver tender
Best Onderwijs is een scholenstichting voor primair onderwijs in best

Herkenbaarheid van mijn stichting is het allerbelangrijkste. Soms is het echter goed een frisse wind te laten waaien en oude content in een nieuw jasje te steken. Korte lijnen en directe feedback: dát is de samenwerking met Swaans Communicatie in een notendop. De tekstschrijvers zijn echte professionals die zelf keuzes kunnen en durven maken, maar die altijd mijn wens als klant in hun achterhoofd hebben. Door heen en weer te ‘pingpongen’, maken we samen een perfect eindproduct.

Willem Kock
Voorzitter College van Bestuur

RIBW BRABANT begeleidt EN ONDERSTEUNt MENSEN MET PSYCHIATRISCHE PROBLEMATIEK
Ik zie Swaans Communicatie als een verlengstuk van onze afdeling. De tekstschrijvers hebben een klik met onze afdeling, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Ze zijn flexibel en breed inzetbaar, waardoor hun inzet steeds ingrijpt op dat wat wij op dat moment nodig hebben. Qua vorm, inhoud én aanpak. Met de hulp van dit leuke team houden we als afdeling onze span-of-control groot.

Neeltje van den Hoogen
Hoofd Marketing & Communicatie
Velde is specialist op het gebied van recruitment en organisatieadvies

We zijn nooit meer afhankelijk van één persoon die teksten schrijft, dat geeft rust en zekerheid. Maar het belangrijkste is dat dit team snapt waar wij naartoe willen met onze content. Er komt altijd een tekst die bewerkstelligt wat wij voor ogen hadden. Hij is bovendien kritisch bekeken vanuit het perspectief van de potentiële lezer. Zo weten we zeker dat de doelgroep onze boodschap goed begrijpt en ons verhaal overkomt. Verder is het contact gewoon heel prettig. Gezellig, goed en ook professioneel.

Margo Schouten
Marketing & Media
Coop is een sterk groeiende supermarktketen met ruim 300 winkels in Nederland. 

Voor Coop schrijft Swaans Communicatie voor veel doelgroepen, zoals medewerkers, journalisten, stakeholders en consumenten. Moeiteloos zetten de tekstschrijvers een andere bril op en vertalen ze één boodschap naar meerdere kanalen en niveaus. Dat strategisch inzicht is voor mij erg waardevol, net als dat ik snel met ze kan schakelen. Omdat we elkaar al lang kennen en er bijna elke dag contact is, zijn we goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking is heel persoonlijk, betrokken én professioneel. 

Yvonne van Asselt
Corporate Communicatie & MVO-manager
WonenBreburg is een sociale woningcorporatie in Breda en Tilburg.

Het team van Swaans Communicatie zie ik echt als een verlengstuk van onze organisatie. We werken al langere tijd samen, zowel voor ons bewonersblad als voor losse artikelen, en kennen elkaar dus goed. Een korte briefing is al genoeg voor een tekst met de juiste toon en inhoud. Ik heb nog nooit nee te horen gekregen: ze willen altijd helpen. Dat geeft mij veel vertrouwen en maakt samenwerken extra prettig.

Ingrid van Loon
Communicatieadviseur
DLL is een internationale, financieel dienstverlener

Swaans Communicatie steekt veel tijd en moeite in onze samenwerking. Dat zie je terug in de content: spot-on teksten die passen bij onze strategie. De tekstschrijvers vertalen onze kennis feilloos naar actuele en pakkende teksten. Daarbij zijn ze altijd betrokken bij het onderwerp, maar durven ze ook kritisch te zijn. Op deze manier kunnen we gerichte content maken en spreken we onze doelgroep uitstekend aan.

Linda Vanlier - Engels
Marketing- & Communicatieadviseur

Een greep uit ons werk

Vertel ons hoe je wilt werken

Jouw input is de basis voor onze kwaliteit. Want als ghostwriter moet je je inleven in de ander. Belangrijk is dat we dus weten wat je boodschap is, je visie, je idee. Of we die informatie nu telefonisch, per e-mail of tijdens een fysieke afspraak krijgen, dat maakt ons niet uit. Vertel ons hoe jij wilt werken en we passen het proces van ghostwriting er op aan. Weet je nog niet precies wat je wilt gaan delen, maar staat wel vast dat jouw zichtbaarheid een boost verdient? Dan gaan we eerst aan tafel om samen een goede contentstrategie te bepalen.

Tools en methodes

Als het gaat om tools, zijn we hartstikke flexibel. We werken zelf in Office 365, maar we delen ook graag bestanden via Google Drive, Dropbox of WeTransfer. We hebben veel ervaring met contentmanagementsystemen. Dus heb je WordPress-tips nodig of hulp bij het online plaatsen van je LinkedIn-blog? Prima hoor, onze ghostwriters helpen je graag op weg!