Ghostwriter inschakelen?

Zoek je een ghostwriter om jouw visie, strategie, ideeën of inspirerende tips op papier te zetten? Bij Swaans Communicatie kruipen we continu in de huid van anderen? We ghostwriten voor CEO’s, salesprofessionals, recruiters, ondernemers, marketeers en noem maar op. De artikelen, blogs en columns waarvoor wij ghostwriten vind je op tal van plekken. In artikelen en posts op LinkedIn, in magazines en websites. En omdat wij als ghostwriter de visie van onze klanten daadkrachtig op papier zetten, ervaren zij tal van voordelen. We sommen er graag enkele voor je op.

Als je een ghostwriter inhuurt, dan:

✅ genereer je makkelijk doorlopende zichtbaarheid voor jouw bedrijf, product, dienst of visie

✅ verspil je nooit meer tijd aan kladjes, meer kladjes en nog meer kladjes

✅ heb je nooit meer last van blogs of artikelen die je uiteindelijk nooit publiceert, omdat je ze toch net niet goed genoeg vond

✅ ontstaat er een vertrouwensband en heb je altijd back-up voor belangrijke publicaties of dingen die je op papier wilt zetten. Een telefoontje of mail voor een nieuw artikel, blog of nieuwsupdate is voldoende.

✅ Kun je doen waar jij goed in bent en het schrijven van content met een goed gevoel uitbesteden

Spreekt dat je aan? Laten we dan binnenkort kennismaken. Vul het contactformulier op deze pagina in en we plannen een afspraak. Telefonisch of op locatie, kies jij maar!

Vertel hoe wij jou kunnen helpen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wij staan graag in jouw schaduw!

1

Vooraf een vaste prijs

We vinden het maken van heldere afspraken heel belangrijk. Dus schakel je onze tekstschrijvers in, dan formuleren we graag samen een afgebakende opdrachtomschrijving. Van ons ontvang je een vaste prijs voor ghostwriting. Je weet precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig.

2

Officeel SEO-gecertificeerd

Als we content maken voor het web, zoals blogs of artikelen, dan houden we altijd rekening met zoekmachineoptimalisatie. Zo is jouw informatie ook goed vindbaar. We zijn hiervoor officieel gecertificeerd.

3

Continuiteit gegarandeerd

Vanwege de omvang van ons team, kunnen we altijd snel schakelen. Handig als je bijvoorbeeld op korte termijn een ghostwriter nodig hebt vanwege urgentie of actualiteit.

4

Persoonlijk contact

Je hebt bij ons tekstbureau altijd een vast aanspreekpunt, iemand die volledig op de hoogte is van het project. Nooit hoef je iets twee keer uit te leggen! Heerlijk toch?

5

Korte levertijden

Wij draaien onze hand niet om voor blogs, columns of artikelen met een strakke deadline. Het is dagelijkse realiteit. Dus kom maar op met die uitdaging, wij regelen het.

6

Veel en brede ervaring

Swaans Communicatie bestaat sinds 2004. Ghostwriten is voor ons dagelijkse kost. We hebben brede interesses en dat zorgt ervoor dat we klanten hebben in uiteenlopende branches en sectoren, van bedrijfsleven tot maatschappelijke instellingen en onderwijs.

Wij ghostwriten al voor (professionals in) deze organisaties:

tekstschrijven coop
ghostwriter
tekstschrijver tender
Best Onderwijs is een scholenstichting voor primair onderwijs in best

Herkenbaarheid van mijn stichting is het allerbelangrijkste. Soms is het echter goed een frisse wind te laten waaien en oude content in een nieuw jasje te steken. Korte lijnen en directe feedback: dát is de samenwerking met Swaans Communicatie in een notendop. De tekstschrijvers zijn echte professionals die zelf keuzes kunnen en durven maken, maar die altijd mijn wens als klant in hun achterhoofd hebben. Door heen en weer te ‘pingpongen’, maken we samen een perfect eindproduct.

Willem Kock
Voorzitter College van Bestuur

RIBW BRABANT begeleidt EN ONDERSTEUNt MENSEN MET PSYCHIATRISCHE PROBLEMATIEK
Ik zie Swaans Communicatie als een verlengstuk van onze afdeling. De tekstschrijvers hebben een klik met onze afdeling, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Ze zijn flexibel en breed inzetbaar, waardoor hun inzet steeds ingrijpt op dat wat wij op dat moment nodig hebben. Qua vorm, inhoud én aanpak. Met de hulp van de tekstschrijvers van Swaans Communicatie houden we als afdeling onze span-of-control groot.

Neeltje van den Hoogen
Hoofd Marketing & Communicatie
Velde is specialist op het gebied van recruitment en organisatieadvies

We zijn nooit meer afhankelijk van één persoon die teksten schrijft, dat geeft rust en zekerheid. Maar het belangrijkste is dat dit team snapt waar wij naartoe willen met onze content. Er komt altijd een tekst die bewerkstelligt wat wij voor ogen hadden. Hij is bovendien kritisch bekeken vanuit het perspectief van de potentiële lezer. Zo weten we zeker dat de doelgroep onze boodschap goed begrijpt en ons verhaal overkomt. Verder is het contact gewoon heel prettig. Gezellig, goed en ook professioneel.

Margo Schouten
Marketing & Media
Coop is een sterk groeiende supermarktketen met ruim 300 winkels in Nederland. 

Voor Coop schrijft Swaans Communicatie voor veel doelgroepen, zoals medewerkers, journalisten, stakeholders en consumenten. Moeiteloos zetten de tekstschrijvers een andere bril op en vertalen ze één boodschap naar meerdere kanalen en niveaus. Dat strategisch inzicht is voor mij erg waardevol, net als dat ik snel met ze kan schakelen. Omdat we elkaar al lang kennen en er bijna elke dag contact is, zijn we goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking is heel persoonlijk, betrokken én professioneel. 

Yvonne van Asselt
Corporate Communicatie & MVO-manager
WonenBreburg is een sociale woningcorporatie in Breda en Tilburg.

Het team van Swaans Communicatie zie ik echt als een verlengstuk van onze organisatie. We werken al langere tijd samen, zowel voor ons bewonersblad als voor losse artikelen, en kennen elkaar dus goed. Een korte briefing is al genoeg voor een tekst met de juiste toon en inhoud. Ik heb nog nooit nee te horen gekregen: ze willen altijd helpen. Dat geeft mij veel vertrouwen en maakt samenwerken extra prettig.

Ingrid van Loon
Communicatieadviseur

Een greep uit ons werk

Vertel ons hoe je wilt werken

Jouw input is de basis voor onze kwaliteit. Want als ghostwriter moet je je inleven in de ander. Belangrijk is dat we dus weten wat je boodschap is, je visie, je idee. Of we die informatie nu telefonisch, per e-mail of tijdens een fysieke afspraak krijgen, dat maakt ons niet uit. Vertel ons hoe jij wilt werken en we passen het proces van ghostwriting er op aan. Weet je nog niet precies wat je wilt gaan delen, maar staat wel vast dat jouw zichtbaarheid een boost verdient? Dan gaan we eerst aan tafel om samen een goede contentstrategie te bepalen.

Tools en methodes

Als het gaat om tools, zijn we hartstikke flexibel. We werken zelf in Office 365, maar we delen ook graag bestanden via Google Drive, Dropbox of WeTransfer. We hebben veel ervaring met contentmanagementsystemen. Dus heb je WordPress-tips nodig of hulp bij het online plaatsen van je LinkedIn-blog? Prima hoor, onze ghostwriters helpen je graag op weg!

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur