Miriam Swaans

Miriam Swaans


+31(0)13 460 03 39

Copywriters

Zoek je copywriters? Tekstspecialisten die niet alleen jouw boodschap begrijpen, maar deze ook aantrekkelijk presenteren aan de doelgroep? De copywriters waarnaar je gezocht hebt, heb je nu gevonden! De tekstschrijvers van Swaans Communicatie schrijven aantrekkelijke, relevante en prettig leesbare teksten. Voor consumenten, business to business, mkb, onderwijs en non-profit. Vanzelfsprekend zijn wij niet de enige goede tekstschrijvers in het land, maar op sommige vlakken maken we écht het verschil. Dat zeggen klanten althans, hopelijk kan jij daarover binnenkort ook zelf oordelen! Bepaal zelf wat jij op het eerste gezicht vindt van ons inlevingsvermogen, onze flexibiliteit en verfrissende aanpak. Kijk daarvoor eens rond op onze projectenpagina.

Tekstschrijver of copywriter? 
Aan de borreltafel krijgen wij vaak de vraag: wat is nu het verschil tussen copywriters en tekstschrijvers? Een eenduidig antwoord is er niet. Voor de een is een copywriter iemand die slogans, oneliners en pay offs schrijft. Voor een ander zijn beide schrijvers. Onze copywriters blinken vooral uit in inhoud, dus minder in slogans en pay offs. We zeggen het maar gewoon eerlijk: het schrijven van pure reclameteksten past minder goed bij ons. Dat betekent overigens niet dat we elke dag ellenlange verhalen schrijven. Integendeel. Wij schrijven net zo makkelijk een lange blog als een pakkende alinea voor een folder. Waarbij we zeker oog hebben voor commerciële doelen of een marketinggerelateerde boodschap. Onze kracht? Dat we die boodschap op een voor de lezer relevante manier weten te verpakken. Welke eindproducten kun je van onze copywriters verwachten?

  • Online teksten voor websites, online magazines en social media. Van webteksten tot blogs, infographics, nieuwsberichten, posts op Facebook, LinkedIn Twitter, Instagram en het inrichten van profielpagina’s en companypages.
  • Offline teksten voor magazines, folders, brochures, jaarverslagen, advertenties, draaiboeken, persberichten, toespraken, beleidsdocumenten, jaarplannen en meer.
  • Uitgewerkte vakartikelen, opiniestukken, reportages, interviews en verslagen. Inclusief het doen van research, het verzamelen, structureren en herschrijven van informatie. Kortom: een contentproductie van A tot Z over een specifiek onderwerp.

Copywriters met een scherpe blik
De tekstschrijvers van Swaans Communicatie zijn gespecialiseerd in het helder en aantrekkelijk verwoorden van elke boodschap. Schakel onze copywriters in voor allerlei opdrachten op het gebied van tekstschrijven en copywriting. Bekijk onze specialismen, zie voor welke prachtige bedrijven we al werken of neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak of meer informatie.

Meer weten?
Neem contact met ons op via info@swaanscommunicatie.nl of telefonisch
via 013 460 03 39.

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur