(Web)teksten laten redigeren?

Wij zorgen ervoor dat alles klopt.

Ben je zo lang bezig geweest met de teksten voor de nieuwe website; ontdek je toch nog elke keer een tikfout! Of je offerte is uitgewerkt van A tot Z, maar hij mist schwung en beleving. Of je ziet geen fouten meer in dat jaarverslag waarin je al vier keer wijzigingen hebt aangebracht.

Geen man overboord, fouten maken we allemaal. En wij zijn er om jouw tekstfouten te repareren. Wij laten jouw slordigheidjes, schoonheidsfouten en taalmissers als sneeuw voor de zon verdwijnen. Teksten redigeren is namelijk ons vak.

We kunnen rigoureus te werk gaan en de structuur van je document onder de loep nemen, maar ook alleen het controleren van zinnen en interpunctie doen we met liefde. Zeker weten dat jouw document ook het beoogde doel bereikt? Dan hanteren we niet alleen de rode pen, maar denken we ook mee over de opbouw en de formuleringen.

Zoek je een kritische redacteur die jouw document nog net wat scherper maakt en de foutjes eruit haalt? Neem contact met op voor een vrijblijvende brainstorm of kennismaking.

Over Swaans Communicatie

Wij schrijven en herschrijven teksten voor mooie merken en ambitieuze organisaties. Dat doen we voor het bedrijfsleven, onderwijs, de vastgoedsector, non-profitinstellingen en bureaus in de marketing- en communicatiewereld. Onze focus ligt op de creatie en het redigeren van webteksten (seo-proof), blogs, persberichten, artikelen voor magazines en content voor social media.

Hoe kunnen wij je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij controleren je tekst tot in de kleinste details.

Ik geef graag antwoord op al je vragen.

1

Ruime ervaring

Al zo'n 15 jaar houden wij ons bezig met het schrijven en herschrijven van online en offline teksten (van magazines en brochures tot persberichten, vacatureteksten, webteksten en blogs).

2

Focus op resultaat

Elke tekst die wij schrijven versterkt jouw merk of organisatie. Je ontvangt meer doelgerichte prospects die actie ondernemen. Dit zorgt voor meer leads, contactmomenten, offerteaanvragen en verkopen.

3

Flexibiliteit en zekerheid

Wij werken altijd in teamverband voor onze klanten. We kunnen daarom snel schakelen en garanderen je continuïteit. Jij hebt daarnaast het voordeel van slechts één aanspreekpunt.

4

SEO-gecertificeerd

Al onze tekstschrijvers zijn in het bezit van een SEO-certificaat. Jaarlijks worden wij getraind door de meest vooraanstaande trainer in zoekmachinevriendelijkheid van Nederland. Daarnaast begeven we ons continu in groepen en fora, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

5

Marktconforme tarieven

In verreweg de meeste gevallen werken we met een vaste prijs per opdracht. Onze tarieven zijn reëel en staan in zeer goede verhouding tot de duurzame kwaliteit die we leveren.

6

Short en long copy

Of we nu prikkelende headers voor een lifestylemagazine mogen schrijven of een complex wetenschappelijk artikel toegankelijk moeten maken voor een groot publiek: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Onze brede interesses zorgen er juist voor dat we elk project met frisse energie tegemoet gaan. Hoe groot, klein, simpel of ingewikkeld ook.

Onze copywriters leveren al een bijdrage aan het succes van deze klanten:

tekstschrijver tender
seo teksten
webteksten
tekstschrijver voor onderwijs
ghostwriter
tekstschrijver onderwijs

Een greep uit ons werk

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur