Freelance copywriter gezocht?

Zoek je een ervaren freelance copywriter met bewezen trackrecord in offline en online teksten? Of een tekstschrijver die actief is op het snijvlak van branding, storytelling, contentmarketing en SEO? Bij Swaans Communicatie krijg je niet één tekstschrijver, maar een team copywriters tot je beschikking. En vrees niet: onze tarieven zijn marktconform. Bovendien ontvang je er gratis bij: de creativiteit van drie personen en de zekerheid dat er dus altijd iemand paraat staat om je te helpen. Ziekte, lange vakanties, overvolle agenda’s en lange wachttijden: daar merk je bij Swaans Communicatie als klant nooit iets van.

Waar onze copywriters je mee helpen?

  • Offline teksten voor bijvoorbeeld magazines, brochures, nieuwsbrieven, jaarverslagen enz.
  • Online teksten voor websites (seo-proof), social media, e-mailmarketing, blogs, contentmarketing
  • Herschrijven, redigeren en eindredactie in de breedste zin van het woord

Zekerheid, kwaliteit, creativiteit en een nette prijs: spreekt je dat aan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende brainstorm of kennismaking.

1

Ruime ervaring

Al zo'n 15 jaar houden wij ons bezig met het schrijven en herschrijven van online en offline teksten (van magazines en brochures tot persberichten, vacatureteksten, webteksten en blogs).

2

Focus op resultaat

Elke tekst die wij schrijven versterkt jouw merk of organisatie. Je ontvangt meer doelgerichte prospects die actie ondernemen. Dit zorgt voor meer leads, contactmomenten, offerteaanvragen en verkopen.

3

Flexibiliteit en zekerheid

Wij werken altijd in teamverband voor onze klanten. We kunnen daarom snel schakelen en garanderen je continuïteit. Jij hebt daarnaast het voordeel van slechts één aanspreekpunt.

4

SEO-gecertificeerd

Al onze tekstschrijvers zijn in het bezit van een SEO-certificaat. Jaarlijks worden wij getraind door de meest vooraanstaande trainer in zoekmachinevriendelijkheid van Nederland. Daarnaast begeven we ons continu in groepen en fora, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

5

Marktconforme tarieven

In verreweg de meeste gevallen werken we met een vaste prijs per opdracht. Onze tarieven zijn reëel en staan in zeer goede verhouding tot de duurzame kwaliteit die we leveren.

6

Short en long copy

Of we nu prikkelende headers voor een lifestylemagazine mogen schrijven of een complex wetenschappelijk artikel toegankelijk moeten maken voor een groot publiek: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Onze brede interesses zorgen er juist voor dat we elk project met frisse energie tegemoet gaan. Hoe groot, klein, simpel of ingewikkeld ook.

Onze copywriters leveren al een bijdrage aan het succes van deze klanten:

seo teksten
webteksten
tekstschrijver voor onderwijs

Een greep uit ons werk

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur