Een team vol schrijfkracht

Werken bij Swaans Communicatie betekent dat je onderdeel bent van een team dat elke dag samenwerkt aan het beste resultaat voor onze klanten. Vanzelfsprekend betekent dat in ons geval dat alle puntjes op de i staan en aan het eind van elke zin. Maar hoewel tekst onze core business is, zijn onze klanten minstens zo blij met al het werk dat we hen verder uit handen nemen. Van zelf interviews plannen tot het doorspitten van hun aangeleverde content, het delen van ideeën en het zorgen voor uitmuntend projectmanagement. Daarvan worden we net zo gelukkig als van ons inhoudelijke schrijfwerk!

Lees hier meer over onze visie en zie meteen wie je collega’s worden 

Ons team in een notendop

Samen fixen we het

Ook al is ons schema nog zo strak, er gebeurt altijd wel iets onverwachts. Elkaar helpen (en ook de klant) is bij ons de normaalste zaak van de wereld.

Creativiteit door gezelligheid

Zeker, we kunnen muisstil en geconcentreerd werken. Maar zonder onze schrijvershumor (met leedvermaak), (culinaire) uitstapjes en thuisbakcreaties zouden we een stuk minder productief zijn.

Vertrouwen in jezelf en elkaar

Vrijheid vinden we belangrijk. En daar hoort verantwoordelijkheid bij. Die balans hebben wij perfect in de vingers. We vertrouwen elkaar en dat is precies de basis van onze goed geoliede machine.

1

Professionele ontwikkeling

Kennis komt niet uit de lucht vallen. Daarom zijn we continu bezig met onze professionele groei.

2

Groei door samenwerking

Door elkaar aan te vullen, te coachen en te adviseren, halen we het beste uit elke tekst en uit onszelf.

3

Inpirerende omgeving

In onze splinternieuwe studio in Plan-t is het prettig samenwerken en focussen tegelijk.

4

Geen klant is hetzelfde

Van vastgoedmagnaat tot supermarktketen, zorginstelling, startup of techxpert: we zijn superbreed georienteerd en altijd nieuwsgierig.

5

Gek op alle media

Geen medium kent geheimen voor ons. We schrijven (voor) webteksten, whitepapers, persberichten, longreads, blogs, magazines en noem maar op.

6

Oog voor alle talenten

Naast het schrijven hebben we allemaal eigen taken gericht op onze business. Van planning tot social media, commercie of relatiebeheer: als het maar energie geeft!

Werken in coronatijd: hoe doen we dat?

Momenteel werken we grotendeels vanuit huis.

Microsoft Teams en Sharepoint zijn onze beste vrienden.

Dankzij onze VOIP-telefooncentrale is iedereen thuis op de eigen laptop via het vaste telefoonnummer bereikbaar.

Aan het einde van elke werkdag bellen we in om als team met elkaar de dag door te nemen en te zien hoe we elkaar morgen weer gaan helpen.

Onze studio is geopend voor wie wil en we zorgen dat we hier met maximaal twee mensen tegelijk werken.

In ons gebouw Plan-t zijn uitstekende voorzorgsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus getroffen.

Vrijwel alle interviews vinden telefonisch of per videovergaderen plaats.

We doen alleen fysieke afspraken wanneer de omstandigheden hierom vragen en we zeker weten dat het veilig is.

Als creativiteit je belangrijkste toegevoegde waarde is, en veel van afstand moet, dan zorgt dat voor uitdagingen. Gelukkig hebben we inmiddels een goede modus gevonden en weten we elkaar uitstekend te vinden. We snappen dat het voor een nieuwe collega nog lastiger is om in deze tijd te starten. We wisselen coaching op afstand af met op kantoor werken in een duo. Zo komen we er samen wel!