Verleid je websitebezoekers

Een goede website is veel méér dan een digitaal visitekaartje. Het is de plek waar je je potentiële klanten informeert, bezoekers inspireert en relaties of cliënten vertrouwen geeft. Hier werk je aan jouw imago en zorg je dat je bezoeker wordt verleid om met jou zaken te doen of geïnformeerd wordt over alle belangrijke onderwerpen. Wij schrijven webteksten waarmee je jouw doelgroep in het hart raakt.

Wij maken jouw website:

✅ Aantrekkelijk
We spelen in op de voordelen en de oplossingen die jij jouw klanten of relaties te bieden hebt.

✅ Correct
Alleen als alles klopt, straal jij betrouwbaarheid en professionaliteit uit.

✅ Actiegericht
Jouw bezoekers nemen voortaan zelf contact met je op.

 

SEO-gecertificeerd

Is organische vindbaarheid voor jou belangrijk? Al onze copywriters zijn seo-gecertificeerd. Dat betekent dat we exact weten wat er nodig is om jouw teksten ook voor Google onweerstaanbaar te maken, zodat je meer gratis bezoekers ontvangt op jouw website.

Hoe kunnen wij je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw website is méér dan een visitekaartje

1

Boei je websitebezoekers

Wij spelen met psychologische triggers in op je doelgroep. Zo maak je jezelf relevant en woest aantrekkelijk.

2

Genereer meer leads

Dankzij conversiegerichte teksten ontvang je meer informatieverzoeken, ingevulde contactformulieren en offerteaanvragen.

3

Versla de zoekmachines

Met de juiste zoekwoorden verbeteren we je online vindbaarheid, zodat je meer websitebezoek ontvangt.

Ons bureau in cijfers

copywriters webteksten

>3.200

Websites waarvoor we al teksten hebben geschreven

copywriters testimonials

>683

Klanten sinds 2004

copywriters blogs

13.500

Woorden schrijven we per dag

Zo schrijven wij jouw webteksten:

1. Informatie verzamelen

Tijdens een telefonisch interview bespreken we samen alles. Van jouw doelen en doelgroep, tot de websitestructuur, de gewenste zoekwoorden en de acties die je van je websitebezoekers verwacht.

2. Teksten schrijven

Op basis van alle informatie doen wij je een tekstvoorstel: opgebouwd zoals jij het wilt en met een tone of voice die bij jouw organisatie past.

3. Controle en oplevering

Jij deelt je feedback met ons (telefonisch of per mail) en vervolgens gaan wij aan de slag met het perfectioneren van de teksten. Na oplevering zijn ze direct gereed om online te plaatsen.

Ben jij:

Klaar met het zwoegen op je eigen teksten?

Toe aan een website die zinvolle leads oplevert?

Zoekende naar een tone of voice die past bij jouw bedrijf en je doelgroep?

Bereid om je toegevoegde waarde online zichtbaar te maken?

Maak dan bewust de keuze voor een website die veel méér is dan een digitaal visitekaartje. Investeer in een website die echt interessant is voor bezoekers. En laat zo jouw organisatie groeien.

Wij schrijven al webteksten voor:

tekstschrijven coop
Van bruggen adviesgroep is landelijk koploper in financieel advies aan consumenten

Voor een groot contentproject vergeleken we diverse bureaus en besloten we in zee te gaan met Swaans Communicatie. Een partner moet voor ons accuraat zijn, meedenken en zich flexibel opstellen. Dankzij een overzichtelijke workflow hebben we in korte tijd een groot deel van onze webteksten geactualiseerd en beter vindbaar gemaakt. Een impuls voor onze contentkwaliteit en online vindbaarheid. Reden om direct een volgend contentproject samen op te pakken.

Eline Borgardijn
Marketing Team Lead
ASITO IS EEN LANDELIJK SCHOONMAAKBEDRIJF MET MEER DAN 10.000 MEDEWERKERS

Uiteraard moeten tekstschrijvers hun vak verstaan, maar een ‘zachte match’ is voor ons misschien nog wel belangrijker: begrijpen we elkaar en voelen we elkaar aan? De schrijvers van Swaans zijn flexibel, begrijpen ons én werken constructief samen met onze andere partners, bijvoorbeeld aan de tone of voice en onze corporate story. In een prettig ecosysteem werken we samen aan het merk Asito.

Arjan Geurtsen
Manager Positionering en Innovatie
Coop is een sterk groeiende supermarktketen met ruim 300 winkels in Nederland. 

Voor Coop schrijft Swaans Communicatie voor veel doelgroepen, zoals medewerkers, journalisten, stakeholders en consumenten. Moeiteloos zetten de tekstschrijvers een andere bril op en vertalen ze één boodschap naar meerdere kanalen en niveaus. Dat strategisch inzicht is voor mij erg waardevol, net als dat ik snel met ze kan schakelen. Omdat we elkaar al lang kennen en er bijna elke dag contact is, zijn we goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking is heel persoonlijk, betrokken én professioneel. 

Yvonne van Asselt
Corporate Communicatie & MVO-manager
de veiligheidsregio is verantwoordelijk voor rampen- en crisisbestrijding in een gebied

Het doel van onze website is onder andere om burgers te informeren, dus deze teksten moeten voor een grote en diverse doelgroep duidelijk zijn. In korte tijd hebben de tekstschrijvers onze materie doorgrond en de vertaalslag naar de doelgroep gemaakt. Voordat ze begonnen met schrijven, stelden ze de juiste vragen. We ontvingen vervolgens een strakke, transparante planning voor het complete traject. Daar werd ik heel blij van. Het voelt erg prettig om te weten dat een belangrijke opdracht in goede handen is.

Suzanne van Gijzel
Communicatieadviseur
ONDERHOUDNL IS EEN WERKGEVERSORGANISATIE VOOR VASTGOEDONDERHOUDSBEDRIJVEN

Al vanaf de briefing denkt het team mee over het doel van de teksten, dat houdt ook ons scherp. Swaans heeft zichzelf bovendien een spoedcursus vastgoedonderhoud gegeven, met als resultaat een frisse blik op onze materie, verrassende invalshoeken én respect voor ons jargon. Daarnaast is het tof dat we in één digitale projectomgeving samenwerken. Hierin kunnen onze beleidsmedewerkers direct feedback geven.

Martin Hoogerwaard
Contentmarketeer
MARKTLINK BEGELEIDT ONDERNEMERS BIJ FUSIES EN OVERNAMES

De tekstschrijvers in dit team hebben iets magisch: onze relaties voelen zich op hun gemak en delen graag hun verhaal. Wat ze vertellen verandert vervolgens in een waanzinnig leuk artikel. Knap hoe de tekstschrijvers het gevoel van de ondernemer in woorden vangen, zodanig dat het andere ondernemers ook inspireert. Voor mij als projectleider is het daarnaast fijn om erop te kunnen vertrouwen dat deadlines gehaald worden. Loopt iets anders dan verwacht? Dan is er direct overleg. Een geruststellende gedachte.

Karin Kamminga - Krist
Project marketeer
MAKRO IS EEN GROOTHANDEL VOOR HORECA EN BEDRIJVEN

Makro heeft continu behoefte aan tekst, vaak ook aan veel tekst tegelijk, zowel voor interne als externe uitingen. Daarom vind ik het belangrijk om altijd de zekerheid van voldoende capaciteit te hebben. De schrijvers belichten een onderwerp moeiteloos vanuit diverse disciplines, zoals marketing, HR of operatie. Bovendien lezen of leven ze zich zelfstandig in, zijn ze proactief en kritisch. Plus, we kunnen ook nog met elkaar lachen!

Jurjen Worp
Chief Marketing Officer (CMO)
CZ magazine is het tijdschrift voor CZ-verzekerden

Voor ons relatiemagazine maakt Swaans Communicatie ingewikkelde onderwerpen uit de zorgverzekeringswereld begrijpelijk. Het team schrijft artikelen op B1-niveau. Ik heb één vaste contactpersoon, de tekstschrijvers werken zelfstandig en ik word als bladmanager wekelijks geüpdatet over de voortgang. Ik kan er daarnaast op vertrouwen dat de schrijvers CZ op een goede manier representeren, bijvoorbeeld wanneer ze interviews afnemen. Een fijne samenwerking met een down to earth tekstbureau.

Nienke Rijnbeek
Bladmanager CZ magazine

Enkele van onze webprojecten:

Wil je meer weten over ons team en onze aanpak?