Verleid je websitebezoekers

Een goede website is veel méér dan een digitaal visitekaartje. Het is de plek waar je je potentiële klanten informeert, bezoekers inspireert en relaties of cliënten vertrouwen geeft. Hier werk je aan jouw imago en zorg je dat je bezoeker wordt verleid om met jou zaken te doen of geïnformeerd wordt over alle belangrijke onderwerpen. Wij schrijven webteksten waarmee je jouw doelgroep in het hart raakt.

Wij maken jouw website:

✅ Aantrekkelijk
We spelen in op de voordelen en de oplossingen die jij jouw klanten of relaties te bieden hebt.

✅ Correct
Alleen als alles klopt, straal jij betrouwbaarheid en professionaliteit uit.

✅ Actiegericht
Jouw bezoekers nemen voortaan zelf contact met je op.

 

SEO-gecertificeerd

Is organische vindbaarheid voor jou belangrijk? Al onze copywriters zijn seo-gecertificeerd. Dat betekent dat we exact weten wat er nodig is om jouw teksten ook voor Google onweerstaanbaar te maken, zodat je meer gratis bezoekers ontvangt op jouw website.

Hoe kunnen wij je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw website is méér dan een visitekaartje

1

Boei je websitebezoekers

Wij spelen met psychologische triggers in op je doelgroep. Zo maak je jezelf relevant en woest aantrekkelijk.

2

Genereer meer leads

Dankzij conversiegerichte teksten ontvang je meer informatieverzoeken, ingevulde contactformulieren en offerteaanvragen.

3

Versla de zoekmachines

Met de juiste zoekwoorden verbeteren we je online vindbaarheid, zodat je meer websitebezoek ontvangt.

Ons bureau in cijfers

copywriters webteksten

>3.200

Websites waarvoor we al teksten hebben geschreven

copywriters testimonials

>683

Klanten sinds 2004

copywriters blogs

13.500

Woorden schrijven we per dag

Zo schrijven wij jouw webteksten:

1. Informatie verzamelen

Tijdens een telefonisch interview bespreken we samen alles. Van jouw doelen en doelgroep, tot de websitestructuur, de gewenste zoekwoorden en de acties die je van je websitebezoekers verwacht.

2. Teksten schrijven

Op basis van alle informatie doen wij je een tekstvoorstel: opgebouwd zoals jij het wilt en met een tone of voice die bij jouw organisatie past.

3. Controle en oplevering

Jij deelt je feedback met ons (telefonisch of per mail) en vervolgens gaan wij aan de slag met het perfectioneren van de teksten. Na oplevering zijn ze direct gereed om online te plaatsen.

Ben jij:

Klaar met het zwoegen op je eigen teksten?

Toe aan een website die zinvolle leads oplevert?

Zoekende naar een tone of voice die past bij jouw bedrijf en je doelgroep?

Bereid om je toegevoegde waarde online zichtbaar te maken?

Maak dan bewust de keuze voor een website die veel méér is dan een digitaal visitekaartje. Investeer in een website die echt interessant is voor bezoekers. En laat zo jouw organisatie groeien.

Wij schrijven al webteksten voor:

tekstschrijven coop
Van bruggen adviesgroep is landelijk koploper in financieel advies aan consumenten

Voor een groot contentproject vergeleken we diverse bureaus en besloten we in zee te gaan met Swaans Communicatie. Een partner moet voor ons accuraat zijn, meedenken en zich flexibel opstellen. Dankzij een overzichtelijke workflow hebben we in korte tijd een groot deel van onze webteksten geactualiseerd en beter vindbaar gemaakt. Een impuls voor onze contentkwaliteit en online vindbaarheid. Reden om direct een volgend contentproject samen op te pakken.

Eline Borgardijn
Marketing Team Lead
SILKE Is ondernemer in de zorgsector

Ik vind dat je je als zelfstandige professioneel en duidelijk moet presenteren, op een website en op LinkedIn. Dat dit waardevol is, blijkt wel uit de positieve reacties, de vele profielbezoeken en concrete aanvragen die ik krijg. Ik was echt verrast dat iemand teksten voor mij kan schrijven die zó bij me passen, maar die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Er staat een ijzersterk verhaal dat aansluit bij wie ik ben en wat ik kan. Zonder blabla, maar wel op een krachtige manier die uitstraling heeft.

 

Silke Lavrijsen
Zelfstandig interim-manager in de zorg
STATION88 IS HET ONDERNEMERSHUIS VAN TILBURG

Bij Swaans Communicatie denk ik aan krachtige teksten, aan flexibiliteit en aan persoonlijk contact. Omdat we gemakkelijk met de tekstschrijvers konden schakelen, zij zeer betrokken waren én suggesties van onze kant goed werden opgepakt, konden wij onze website snel lanceren. Aan alles merkten we dat Swaans Communicatie een professioneel tekstbureau is dat de nadruk legt op wat je samen kunt bereiken.

Esther IJzer
Manager Station88
Coop is een sterk groeiende supermarktketen met ruim 300 winkels in Nederland. 

Voor Coop schrijft Swaans Communicatie voor veel doelgroepen, zoals medewerkers, journalisten, stakeholders en consumenten. Moeiteloos zetten de tekstschrijvers een andere bril op en vertalen ze één boodschap naar meerdere kanalen en niveaus. Dat strategisch inzicht is voor mij erg waardevol, net als dat ik snel met ze kan schakelen. Omdat we elkaar al lang kennen en er bijna elke dag contact is, zijn we goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking is heel persoonlijk, betrokken én professioneel. 

Yvonne van Asselt
Corporate Communicatie & MVO-manager
DLL is een internationale, financieel dienstverlener

Swaans Communicatie steekt veel tijd en moeite in onze samenwerking. Dat zie je terug in de content: spot-on teksten die passen bij onze strategie. De tekstschrijvers vertalen onze kennis feilloos naar actuele en pakkende teksten. Daarbij zijn ze altijd betrokken bij het onderwerp, maar durven ze ook kritisch te zijn. Op deze manier kunnen we gerichte content maken en spreken we onze doelgroep uitstekend aan.

Linda Vanlier - Engels
Marketing- & Communicatieadviseur
WonenBreburg is een sociale woningcorporatie in Breda en Tilburg.

Het team van Swaans Communicatie zie ik echt als een verlengstuk van onze organisatie. We werken al langere tijd samen, zowel voor ons bewonersblad als voor losse artikelen, en kennen elkaar dus goed. Een korte briefing is al genoeg voor een tekst met de juiste toon en inhoud. Ik heb nog nooit nee te horen gekregen: ze willen altijd helpen. Dat geeft mij veel vertrouwen en maakt samenwerken extra prettig.

Ingrid van Loon
Communicatieadviseur
RECLAMEBUREAU IVC creëert merkverhalen voor toonaangevende consumentenmerken.

Onze klanten hebben sterk uiteenlopende wensen op het vlak van teksten, gelukkig is dit voor Swaans Communicatie nooit een probleem. Of ze nu schrijven over lifestyle, wonen, fashion en food of een inhoudelijke vertaalslag moeten maken voor een tenderdocument: ze gaan altijd grondig te werk. Ook wanneer ze uit naam van IVC klanten bezoeken of mensen interviewen, gebeurt dit professioneel en met aandacht. Mijn projectmanagers weten dat het goed komt als ze Swaans Communicatie inschakelen. In onze hectische business waar je veel ballen moet hooghouden, is die zekerheid erg belangrijk.

 

Michel Baak
Eigenaar
Servicebureau Kinderopvang ondersteunt opvanglocaties in Tilburg en de Kempen.

Het is voor mij belangrijk dat een tekstschrijver snel aanvoelt wat het unieke verhaal van een kinderopvanglocatie is. En dat hij of zij bijzondere kenmerken op een aansprekende, beeldende manier beschrijft, zodat het verhaal de doelgroep raakt. De tekstschrijvers van Swaans Communicatie kunnen dat. Bovendien zijn ze zelfstandig en snel. Ze stellen geen eindeloze vragen, maar nemen initiatief en gaan aan de slag. Dat bespaart mij een hoop tijd en zorgen. Een locatiedirecteur verwijs ik dan ook met een gerust hart door. Verder heb ik in Swaans Communicatie en fijne en sympathieke organisatie gevonden om mee samen te werken.

 

Simone Raaijmakers
Strategisch marketing- en communicatieadviseur
BONHEUR HORECA GROEP IS DE GROOTSTE GASTVRIJHEIDSORGANISATIE IN MIDDEN-BRABANT.

Swaans Communicatie staat voor korte lijntjes en persoonlijk contact met mensen die de spreekwoordelijke pen van de organisatie begrijpen. Altijd maken ze een juiste vertaling richting het doel van de boodschap en de doelgroep! Elke tekst die wij nodig hebben vraagt om maatwerk en beleving. Omdat het team ons zo goed kent, weten we dat dit altijd goed komt. We worden echt ontzorgd. Kortom, Swaans Communicatie is een eigentijdse en meedenkende partner die ik graag aanbeveel.

tim wijdemans
Tim Wijdemans
Directeur

Onze teksten frisser, consequenter, professioneler en echt goed geschreven. Maar dan wel alsof we het zelf gedaan hebben. Zo voelt het als Swaans Communicatie onze teksten schrijft. Want ze werken mee als collega’s, zijn helemaal ingecheckt op de business. En prettig om mee te werken. Met dezelfde passie als waarmee wij onze diensten en producten goed voor het voetlicht brengen. Niet bang om feedback te geven als ze denken dat het beter kan. Een aanwinst in ons team.

Janet Moltmaker
Directeur
ompro is expert in online marketing en seo.

De tekstschrijvers van Swaans Communicatie zijn ervaren en enthousiaste specialisten. Ze denken goed na over hoe ze een lezer in beweging krijgen. Welke toon en argumenten zijn daarvoor nodig, welke twijfels moeten we wegnemen, welke informatie is relevant, wat is het seo-doel? Ze stellen na het ontvangen van een briefing gerust kritische vragen om nog beter tot de kern te komen. Daar ben ik blij mee, want ik zie die betrokkenheid direct terug in het eindresultaat.

mark van tuel
Mark van Tuel
Ondernemer en seo-specialist

Enkele van onze webprojecten:

Wil je meer weten over ons team en onze aanpak?