Whitepapers van topniveau

Wil jij op een hoog niveau kennis delen met je doelgroep? Met een whitepaper laat je niet alleen zien dat je kennis in huis hebt. Door deze kennis te delen, maak je jezelf ook nog eens extra aantrekkelijk en sympathiek. Bovendien is een whitepaper bij uitstek een geschikt middel om je database te laten groeien. Bijvoorbeeld door de ontvanger in ruil voor jouw kennis contactgegevens te vragen.

Whitepapers schrijven is een van onze expertises. Ook de meest complexe onderwerpen maken we toegankelijk, relevant en aantrekkelijk. Ben jij klaar om de voordelen van kennisdeling aan den lijve te ondervinden?

Maak jouw whitepaper:

maximaal informatief

Deel jouw kennis met ons en wij maken de vertaalslag naar een relevant verhaal voor jouw doelgroep.

correct en gestructureerd

Informatieverstrekking transformeert in kennisdeling zodra wij een heldere structuur neerzetten en zorgen dat ook de kleinste details kloppen.

weergaloos effectief

Omdat jij jouw kennis en expertise op een aantrekkelijke manier deelt, groei je steeds meer uit tot expert in jouw business.

Wil jij:

je doelgroep op een interessante manier kennis laten maken met je nieuwe dienst of product?

de expertise uit jouw mensen halen en overtuigend op papier krijgen?

een whitepaper maken waarmee je jouw database razendsnel laat groeien?

jezelf of je organisatie duidelijker profileren als thought leader of koploper?

Laat ons jouw whitepaper schrijven, herschrijven of finetunen. Bouw daarmee aan betrokkenheid en autoriteit. Neem dankzij kennisdeling een voorsprong op de competitie en verzilver je kennis met meer omzet en groei.

Brede expertise contentmarketing

Wanneer je structureel met contentmarketing aan de slag wilt, heb je wellicht een bredere behoefte dan alleen het laten (her)schrijven van whitepapers. Onze schrijfexpertise kun je daarom ook inzetten voor het laten (her)schrijven van bijvoorbeeld blogs, nieuwsberichten, persberichten en social media.