Miriam Swaans

Miriam Swaans


+31(0)13 460 03 39

DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD

VACATURE

Tekstschrijver met SEO-vaardigheden (28-32 uur)

Onze klanten hebben steeds meer behoefte aan kwalitatieve teksten die hun merk versterken, een verhaal vertellen, relevant zijn voor hun doelgroepen én goed vindbaar zijn in de zoekmachines. Daarom zoeken wij ter uitbreiding van ons team (werklocatie: Tilburg) een tekstschrijver met SEO-vaardigheden. Ben jij geboeid door online, conversie, optimalisatie en de customer journey? Dan is dit een interessante functie waarin je veel online ervaring opdoet en de kans krijgt om te werken voor bekende merken en online (shop)formules.

Je gaat je vooral bezighouden met het schrijven van teksten voor webshopcategorieën, producten, landingspagina’s, thematische pagina’s en blogs voor productsoorten en campagnes. Voornamelijk voor online shops gericht op consumenten en de zakelijke markt, maar ook voor dienstverleners waarvoor we periodiek (ghost)bloggen of werken aan het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Wij zoeken:

  • Een getalenteerde tekstschrijver met aantoonbare werkervaring (minimaal 6 maanden). Kennis op het gebied van SEO is absoluut een pré, maar aanleg voor schrijven is minstens zo belangrijk. Jouw teksten tonen aan dat jij je kan inleven in een willekeurige doelgroep. Je lost problemen van de lezer op, geeft antwoord op vragen en neemt twijfels weg.
  • Een communicatief persoon die flexibel en proactief is, deadlines nooit een uitdaging vindt en afspraken altijd nakomt. Kortom, iemand die wij (en dus ook onze klanten) blind kunnen vertrouwen en die bovendien zonder schroom de telefoon pakt om met de klant te overleggen of bij te praten.
  • Een pietjeprecies met oog voor detail op het gebied van spelling, grammatica en alles wat met taal te maken heeft.
  • Een kameleon die zich makkelijk schikt in een bestaande tone of voice of uitstraling voor een specifieke doelgroep.

Ons aanbod
We bieden je een gevarieerd portfolio met mooie opdrachtgevers, de kans om veel te leren op het gebied van SEO en copywriting en de gezelligheid van een creatief, compact team. En natuurlijk een marktconform salaris en ruimte om je uren flexibel in te vullen. Ook behoort het volgen van een SEO-gerichte opleiding tot de mogelijkheid. Het maken van een proefopdracht kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Reageren? 
Past deze functie perfect bij jou? Stuur dan per e-mail een reactie naar miriam@swaanscommunicatie.nl. Ook wanneer je vragen hebt, kun je deze mailen.

Graag ontvangen we:

  • Korte motivatie (laat je schrijftalent zien!) en je CV
  • Eén of twee door jou geschreven teksten waar je trots op bent

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.