Tekstschrijver shortcopy inhuren?

Activerende teksten met impact

 

Tekstschrijver shortcopy nodig? Ons creatieve en veelzijdige team copywriters staat klaar met gevarieerde input. Elke dag werken we voor de mooiste merken en concerns die input vragen voor hun reclame, (digitale) nieuwsbrieven, folders, posters en social media. Soms moet een reclametekst het gekker dan gek, een andere keer weer fashion forward, met een knipoog of juist to the point en zakelijk. Deel je uitdaging met ons en wij beginnen met woordpuzzelen. We zijn er gek op!

Waarom kiezen voor een shortcopy tekstschrijver van Swaans Communicatie?

  • Onze werkwijze passen we aan jouw wensen aan. Of je nu alleen een concept in je hoofd hebt, de visuals van een advertentie, steekwoorden, een doelgroep of een product: wij maken er wat moois van. Dus brief maar gewoon zoals jij dat prettig vindt.
  • We gaan niet uren nadenken om vervolgens maar met één idee te komen. Nee, we leveren je een werkbaar document met verschillende suggesties, zodat de designers of art directors genoeg (maar natuurlijk niet teveel) te kiezen hebben.
  • We hebben veel ervaring. En dus weten we dat voor short copy heel vaak korte levertijden gelden. Want de folder moet naar de drukker, de e-mailnieuwsbrief moet eruit of het is echt tijd voor die actie op Facebook of Instagram. Snappen we en dus gaan we meteen aan de slag. Je kan op ons rekenen.

Verreweg de meeste van onze shortcopy teksten leveren we aan reclamebureaus, marketeers en communicatiebureaus. We werken als hun (al dan niet onzichtbare) afdeling copywriting. We doen er alles aan om hen te ontzorgen. En dat doen we blijkbaar goed, want met de meeste bureaus werken we al jaren lang samen voor de mooiste merken. Jammer genoeg kunnen of mogen we die niet altijd noemen in onze referentielijst, maar we vertellen er graag alles over tijdens een persoonlijke kennismaking.

Dus zoek je een tekstschrijver shortcopy die niet alleen creatief is, maar ook de bureauwereld op haar duimpje kent en graag helpt om een topresultaat neer te zetten voor klanten? Vul dan het formulier op deze pagina in. Ik neem per ommegaande contact met je op!

Bekijk projecten
Meer over ons team
Lees blog

 

Wij helpen je graag met shortcopy!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen je graag met korte, activerende teksten.

1

Vaste prijs voor een opdracht

We inventariseren van tevoren wat je van ons verwacht als wij je webteksten gaan schrijven. We maken vervolgens een vaste projectprijs zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Bij ons krijg je nooit onaangename verrassingen achteraf. Afspraak is afspraak.

2

Vindbare webteksten (SEO)

We gaan doelgericht te werk als we webteksten schrijven. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw website optimaal zichtbaar wordt, zodat je meer leads, contactmomenten, offerteaanvragen en verkopen gaat realiseren. Ons tekstbureau is in het bezit van een SEO-certificaat en zijn getraind door een van de beste experts in zoekmachineoptimalisatie.

3

Flexibiliteit en zekerheid

Onze copywriters werken voor elk project in teamverband. Zo kunnen we snel schakelen en profiteert de klant van optimale creativiteit. Jij hebt daarnaast het voordeel van slechts één aanspreekpunt.

4

Persoonlijk contact

We kunnen geen goede teksten schrijven als we niet weten wat jouw doelen zijn. Daarom vinden we het belangrijk om direct met jou in verbinding te staan. In de meeste gevallen schrijven we webteksten nadat we een (telefonisch) interview met je hebben gehouden. En ook voor het luisteren naar je feedback over de teksten hebben we alle tijd.

5

Korte levertijden

Heb je een strakke deadline voor je websiteteksten? Geen punt! Klanten geven steeds weer aan erg blij te zijn met onze proactiviteit en snelheid. Wij gaan de uitdaging graag aan!

6

Veel en brede ervaring

Al sinds 2004 schrijven wij dagelijks teksten voor websites van uiteenlopende bedrijven, merken en non-profitorganisaties. We durven dus wel te stellen dat het met onze ervaring wel goed zit. Van mkb tot dienstverleners, vastgoedspecialisten en sociaal-maatschappelijke instellingen, ons portfolio is erg breed.

Onze tekstschrijver maken al shortcopy voor deze organisaties:

tekstschrijven coop
tekstschrijver tender

Een greep uit ons werk