Tekstschrijver persbericht

Tekstschrijver persbericht inschakelen, overweeg je dat? Omdat je al vaker een persbericht hebt geschreven, maar het steeds niet door redacties en journalisten opgepikt wordt? Of omdat je helemaal niet weet waar te beginnen? Als je een tekstschrijver voor je persbericht inschakelt, maximaliseer je je kans op publiciteit. Ons team heeft veel ervaring in het schrijven van persberichten. Elke week halen onze berichten de krant, het nieuws of andere media.

Hoe komt het dat onze persberichten tot publicaties leiden? We weten wat journalisten en redacties belangrijk vinden!

  • We focussen op objectieve informatie en nieuwswaarde
  • We zorgen voor oprolbaarheid en makkelijk te copy-pasten tekst
  • Met een triggerende titel creëren we hoge attentiewaarde
  • We adviseren onze klanten over opmaak, bijlagen en verzendmoment

Persbericht laten schrijven

Een persbericht laten schrijven  

Jij bepaalt hoe we te werk gaan. Hoe meer informatie je kan aanreiken, hoe beter. Maar misschien wil je liever in een telefoongesprek jouw nieuws toelichten. Of je hebt alles al op papier staan, alleen qua vorm moet het nog herschreven worden naar een persbericht. Allemaal prima! Onze tekstschrijvers passen hun werkzaamheden op jouw input aan. En omdat we weten dat een persbericht vaak actueel nieuws bevat, beloven we je dat we snel schakelen. Want jouw nieuws moet natuurlijk superhot zijn op het moment dat je het de wereld in stuurt. Een persbericht-tekstschrijver heeft dus een razendsnelle pen.

Denk je dat een tekstschrijver inhuren voor een persbericht jou verder gaat helpen? Wij weten het wel zeker! Vul het contactformulier op deze pagina in en we plannen een afspraak. Natuurlijk kun je ook bellen of mailen!

 

Jouw persbericht in de media?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met een goed persbericht krijg je wél publiciteit

1

Prijs per persbericht

Wanneer we weten welke informatie we van jou krijgen, maken we een vaste prijs voor het schrijven van het persbericht. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

2

Snelle service

Het kan gebeuren dat een persbericht heel snel de wereld in moet, zeker als voor jouw nieuws de actualiteit belangrijk is. Onze tekstschrijvers kunnen indien nodig een persbericht al op dezelfde dag gereed hebben.

3

Persoonlijk contact

Je hebt bij ons tekstbureau altijd een vast aanspreekpunt, iemand die volledig op de hoogte is van het project en jou op de hoogte houdt van de stand van zaken. Bij ons hoef je dus niets twee keer uit te leggen en weet je dat je op elk moment kunt bellen of mailen om samen het project door te spreken.

Onze tekstschrijvers schrijven al persberichten voor:

tekstschrijven coop
tekstschrijver persbericht
tekstschrijver onderwijs
persbericht tekstschrijver
copywriters

Een greep uit ons werk

Wat levert free publicity op? 

Jouw succes staat of valt met je communicatie- en marketingmix. Naast adverteren, bloggen of events organiseren, kan free publicity ontzettend veel voor je betekenen. Want als jouw bericht in een krant, een tijdschrift of op een website staat die veel aanzien heeft, dan geef je daarmee ook jouw merk of bedrijf een positieve lading. Je vaart dus mee op het imago van het medium. Bovendien waarderen mensen nieuwsberichten veel hoger dan reclameboodschappen. Dus ook de attentiewaarde van een redactionele publicatie is ontzettend hoog. Heb je niet echt nieuws te melden, maar heb je wel een visie of een mening over een mediawaardig onderwerp? Ook dan kunnen wij je helpen!

 

Een column of ingezonden stuk

Een tekstschrijver persbericht helpt je ook om jouw visie zichtbaar te maken in de media. Om een voorbeeld te geven, we schrijven doorlopend columns, open brieven en ingezonden stukken. Die verschijnen vervolgens op portals, toonaangevende websites, communities en zelfs dagbladen of magazines. Wil je jouw visie delen? Dan is het wel belangrijk dat je stelling neemt en goede argumenten hebt voor jouw zienswijze. Kies ook altijd een aanleiding voor het delen van jouw informatie. Er kan iets spelen in de actualiteit, wellicht staat er een event of een specifieke dag op de agenda of is er iets waar jij je over opwindt en wat veel mensen aanspreekt. Neem contact met ons op, wij zetten jouw mening of standpunt op prikkelende wijze op papier. Zeker weten dat redacties hier interesse in hebben!

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur