Tekstschrijver vacaturewebsite

Vacatureteksten nodig?

De economie is op stoom! Organisaties en bedrijven zoeken volop naar nieuwe medewerkers om de groei bij te benen. Goed personeel is schaars, dus wil je jouw bedrijf optimaal presenteren aan potentiële werknemers. Een vacaturewebsite biedt ruimte om kandidaten warm te maken voor de vrije posities binnen jouw organisatie. En er is plek om de bedrijfsdna te schetsen. Een goede recruitmentwebsite schreeuwt het van de daken: bij deze club wil je horen! Het is dus belangrijk dat de uitstraling van de website klopt en de teksten to the point zijn. Zoek je daar hulp bij? Ons team met tekstschrijvers schrijft doorlopend voor vacaturewebsites en is continu bezig met het redigeren van vacatureteksten.

Vacatureteksten

Het belangrijkste op een vacaturewebsite: de vacatures zelf. Goede kandidaten zijn uitgenodigd om een open sollicitatie te sturen en recruiters verwijzen naar de website voor de corporate story. Het gros van de werkzoekenden solliciteert nog steeds op een vacature. De tekst daarvan moet aan een aantal eisen voldoen, maar bovenal overtuigend zijn. Je wilt immers dat die éne kandidaat zich meldt. Een goede vacaturetekst schrijven klinkt makkelijker dan het is. Wij zijn er om met een frisse blik en rode pen de vacatures na te lopen en te verbeteren.

Testimonials

Naast de vacatures en een over ons-pagina (met bijvoorbeeld een korte, prikkelende bedrijfsvideo) verdienen testimonials op een vacaturewebsite een prominente plaats. Je huidige medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf. Zeker als je nieuwe collega’s wilt werven. Laat jouw personeel vertellen over de sfeer in het bedrijf, de interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Dat kan met een testimonial op video. Dat is authentiek, aansprekend en informatief. Nadeel: niet elke medewerker voelt zich op z’n gemak op beeld. Dan bieden geschreven testimonials uitkomst. Met een aansprekende foto erbij is dit net zo effectief. Wij stellen de juiste vragen en vatten de boodschap kort en krachtig de boodschap samen voor de vacaturewebsite. Of heb je liever dat we helpen met het schrijven van d scripts voor de video’s? Doen we ook heel graag!

Zoek je een tekstschrijver voor jouw vacaturewebsite? Neem contact met op voor een vrijblijvende brainstorm of kennismaking.

Hoe kunnen wij je helpen?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Wij beschrijven het bedrijfsdna en finetunen vacatureteksten.

Ik help je graag verder.

1

Ruime ervaring

Zo'n 15 jaar houden wij ons bezig met het schrijven en herschrijven van online en offline teksten. Van magazines en brochures tot vacatureteksten, webteksten en blogs.

2

Focus op resultaat

Elke tekst die wij schrijven versterkt jouw merk of organisatie. Dit zorgt voor meer contactmomenten, sollicitanten of offerteaanvragen.

3

Flexibiliteit en zekerheid

Wij werken altijd in teamverband voor onze klanten. We kunnen daarom snel schakelen en garanderen je continuïteit. Jij hebt daarnaast het voordeel van slechts één aanspreekpunt.

Onze copywriters leveren al een bijdrage aan het succes van deze klanten:

tekstschrijven coop
persbericht tekstschrijver
tekstschrijver onderwijs
tekstschrijver persbericht
tekstschrijven dmg

Een greep uit ons werk