Tekstschrijver vastgoed

 

Tekstschrijver vastgoed

Ben je werkzaam als professional in real estate en zoek je een tekstschrijver vastgoed? Dan ben jij je er dus bewust van hoe belangrijk vastgoedcommunicatie is. Je wilt een lezer tenslotte een duidelijk beeld geven van een eventuele toekomstige woning of bedrijfspand of een vastgoedobject dat hij wil verwerven. Een lezer moet zich niet alleen geprikkeld voelen, maar vooral ook thuis voelen als de tekst wordt gelezen, nietwaar? Voor een tekstschrijver vastgoed ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben al veel professionals in deze branche geholpen aan sprekende teksten en gaan daarom vol enthousiasme aan de slag voor jouw vastgoedproject. Of je nu vastgoedontwikkelaar, investeerder, belegger, verhuur- of verkoopmakelaar bent voor zakelijk of particulier vastgoed: wij kennen de markt op ons duimpje.

Schrijven over vastgoed: aandacht voor beleving
Of er nu teksten worden geschreven voor woningbrochures, nieuwbouwprojecten, architectuur, interieurarchitectuur of styling, beleving is altijd relevant. Je wilt (toekomstige) eindgebruikers verleiden en/of inspireren. Niet alleen beelden dragen hieraan bij, ook geschreven content is essentieel. Goede vastgoedcommunicatie geeft daarom een lezer het gevoel van thuiskomen. Je wilt als professional een adembenemende, indrukwekkende en verpletterende indruk achterlaten. Plus je wilt optimaal informeren, dus alle objectieve informatie delen die belangrijk is. Ontbreken jou de tools of vaardigheden om dit zelf op te pakken? Of heb je wel een goed bureau in vastgoedcommunicatie of reclame, maar missen ze de juiste touch bij de teksten? Waarom schakel je dan geen professionele copywriter in?

Straal soliditeit en professionaliteit uit
Vastgoedcommunicatie is een vak apart. Een project wordt medesuccesvol dankzij het schrijven van goede content. Als we teksten schrijven voor een vastgoedbelegger of projectontwikkelaar, beseffen we ons terdege het solide karakter van een project. Het gaat verder dan alleen maar het brengen van een mooi verhaal. Juist daarom doe je er goed aan om ons in te schakelen voor je vastgoedproject. Wij weten de vertaalslag te maken die nodig is om mensen aan te sporen in actie te komen en contact met je op te nemen om bijvoorbeeld een bezichtiging in te plannen.

Maximaal resultaat met vastgoedteksten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel je vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Mail me jouw vraag

Wij werken al voor:

copywriters
tekstschrijven dmg

Een greep uit onze vastgoedgerelateerde projecten

Verstrek goede, volledige en duidelijke informatie
Of je nu werkzaam bent in de projectontwikkeling, real estate, makelaardij of bezig bent met woningbouwprojecten, bedrijfshuisvesting of vastgoedinvesteringen, goede en duidelijke informatie verstrekken aan de doelgroep is belangrijk. Daarom wil je een tekstschrijver vastgoed die zich kan inleven in je doelgroep en exact weet te verwoorden wat er wordt gezocht. Overtuigende en prikkelende teksten zijn niet voldoende, het gaat erom dat je ook volledige en duidelijke informatie verstrekt. Details zijn ongelofelijk belangrijk. Een doelgroep heeft vaak specifieke wensen en het is de kunst om die zo gedetailleerd mogelijk vast te leggen. Wij kunnen dat als geen ander.

Goede informatie geven is belangrijk, want uiteindelijk is vastgoed heel kapitaalintensief en mag je er dus enige gewichtigheid aan toekennen. Bovendien wil je voor geïnteresseerden altijd heel duidelijk zijn: beslissingen over vastgoed neem je tenslotte niet door over een nacht ijs te gaan.

Waarom je ons inschakelt als tekstschrijver vastgoed
Dat is een terechte vraag die je stelt. Wij zijn doorgewinterde tekstschrijvers die al ontzettend veel hebben geschreven voor de vastgoedbranche. Dit varieert van een relatiemagazine voor grote ontwikkelaars tot het schrijven van webteksten, nieuwsbrieven, persberichten en woningbrochures. Belangrijk is dat we projecten een identiteit en herkenbaarheid geven, altijd aansluiten op de relevantie van de beoogde doelgroep en ons qua tone of voice hierop aanpassen. Kortom, we kruipen in de huid van de doelgroep en daarom zijn we als geen ander in staat professionele en pakkende teksten voor je te schrijven.

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur