Sophie Bogaers

Tekstschrijver en adviseur, ervaren in online contentcreatie. Gedisciplineerd, gestructureerd en geïnteresseerd. Maakt graag lijstjes.

Bekijk de artikelen van Sophie

"Tekstschrijven zat er eigenlijk al heel vroeg in."

In groep vier van de basisschool mochten alle kinderen uit de klas een verhaal verzinnen over een school die zij perfect vonden. De winnaar kreeg zijn of haar verhaal uitvergroot ingelijst. Ik verzon de ‘Snoepjesschool’, een school gemaakt van snoepjes waarvan je tijdens de pauze stiekem kon peuzelen. Inmiddels hangt de lijst met het verhaal aan de muur bij mij thuis. Dat ik na de middelbare school Communicatie- en Informatiewetenschappen ging studeren, verbaasde dan ook niemand. En toen ik me tijdens mijn master Schrijven en Vertalen nog verder specialiseerde in het tekstschrijven, wist ik zelf ook écht zeker dat ik daar mijn beroep van wilde maken. Ik sta open voor elke klus, houd ervan om me bezig te houden met een breed scala aan projecten en onderwerpen. Me écht verdiepen en mooie verhalen schrijven die passen bij de doelgroep en het medium: het is elke dag weer een feestje. 

 

Een luisterend oor

Is geïnteresseerd in alles en iedereen. Luistert écht naar verhalen. En vertaalt ideeën van anderen op papier.

Harde werker

Ambitieuze, gedisciplineerde doorzetter. Niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Of nét dat stapje extra te zetten.

Gezelligheidsdier

Vindt gezelligheid in familie, vrienden, muziek en lekker eten. Maar trekt zich ook gemakkelijk terug met een boek of serie op de bank.

Van strategie tot coördinatie en creatieve uitvoering: ook Sophies collega's zijn ervaren, adviserende tekstschrijvers. Zij regelen jouw project tot in de puntjes en zijn jouw schrijvende kracht.

Anouk Hoefmans
Meer over
Anouk

Anouk Hoefmans

Cezanne Duijvesz
Meer over
Cezanne

Cezanne Duijvesz

Hilde Gilissen
Meer over
Hilde

Hilde Gilissen

Inge
Meer over
Inge

Inge Gruijters

Matthijs Lodewijks
Meer over
Matthijs

Matthijs Lodewijks

Maud
Meer over
Maud

Maud Robberts

Miriam
Meer over
Miriam

Miriam Swaans

Nora Staps-Leenaars
Meer over
Nora

Nora Staps-Leenaars