Maud Robberts

Bureaumanager en ervaren tekstschrijver. Heeft oor voor het verhaal van jouw organisatie en oog voor de wensen van de doelgroep. Is coach van het team.

Bekijk de artikelen van Maud

"Niet lullen, maar poetsen."

Ik heb geen Rotterdamse roots, maar de ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit ligt me wel. Hoptjop, gas op die lolly. Emmeren houd ik niet van. Dat mag m’n dochter ook niet. Dat wil niet zeggen dat ik als een kip zonder kop te werk ga, integendeel. Als perfectionist en lichtelijke control freak vaar ik blind op structuur. Maak me wakker voor de witte variant van bon bon bloc of liever nog voor een gesprek met iemand die iets te vertellen heeft. Ik luister en zet de juiste woorden op papier. Met evenveel plezier sta ik je bij met raad en daad. Als bureaumanager geef ik niet alleen richting en sturing aan jou en jouw opdrachten, maar ook aan ons topteam van tekstschrijvers.

 

Gedisciplineerde doorzetter

Opgegroeid met het tv-programma ‘Geef Nooit Op’, is geen opdracht haar te gek. En als het écht niet anders kan, heeft ze bij Swaans Communicatie het Frozen-motto 'Let it go' leren omarmen.

Nieuwsgierig aagje

Ervaren journalist. Heeft oor voor jouw verhaal, en oog voor de wensen van jouw doelgroep.

Allemansvriend

Staat collega's en opdrachtgevers met raad en daad bij.

Van strategie tot coördinatie en creatieve uitvoering: ook Mauds collega's zijn ervaren, adviserende tekstschrijvers. Zij regelen jouw project tot in de puntjes en zijn jouw schrijvende kracht.

Anouk Hoefmans
Meer over
Anouk

Anouk Hoefmans

Cezanne Duijvesz
Meer over
Cezanne

Cezanne Duijvesz

Hilde Gilissen
Meer over
Hilde

Hilde Gilissen

Inge
Meer over
Inge

Inge Gruijters

Matthijs Lodewijks
Meer over
Matthijs

Matthijs Lodewijks

Miriam
Meer over
Miriam

Miriam Swaans

Nora Staps-Leenaars
Meer over
Nora

Nora Staps-Leenaars

Sophie Bogaers
Meer over
Sophie

Sophie Bogaers