Hilde Gilissen

Fanatiek atlete die warm- en hardloopt voor pure verhalen. Van huis uit kunsthistoricus. Haar teksten zijn ook uit de kunst.

Bekijk de artikelen van Hilde

"Voor jou zet ik graag een stapje extra."

Plan the work and work the plan. Dat ben ik. Ik ga gedisciplineerd te werk en houd van structuur. Maar in mijn planningen is ook altijd ruimte voor spontaniteit en creativiteit. Komt er een spoedklus tussen? Dan schiet ik niet snel in de stress, maar trek ik graag een (extra) eindsprintje voor je. Toevallig kan ik dat heel goed. Hardlopen kan ik bijna nog sneller dan typen – en doe ik heel graag. Zo blijf ik in vorm en krijg ik altijd weer de juiste woorden op papier. Ik ben jouw schrijvende kracht en help jou graag je verhaal te vertellen. Je doel te bereiken. Als hardloper, maar óók als tekstschrijver, zet ik graag een stapje extra.

 

Slagvaardige schrijver

Houdt van toveren met woorden. Raakt met pakkende teksten graag de juiste snaar. Maar vindt het bovenal belangrijk dat teksten begrijpelijk én lekker leesbaar zijn.

Betrouwbare bondgenoot

Is loyaal. Zet zich altijd voor 100% in. Heb je een afspraak met haar? Dan houdt ze woord. En kun je op haar bouwen. Daar kun je van op aan.

Stille kracht

Is geen haantje de voorste, maar luistert liever naar anderen. Is daarom dol op interviewen. Laat anderen maar praten, dan typt zij in de tussentijd op topsnelheid.

Van strategie tot coördinatie en creatieve uitvoering: ook Hildes collega's zijn ervaren, adviserende tekstschrijvers. Zij regelen jouw project tot in de puntjes en zijn jouw schrijvende kracht.

Anouk Hoefmans
Meer over
Anouk

Anouk Hoefmans

Cezanne Duijvesz
Meer over
Cezanne

Cezanne Duijvesz

Inge
Meer over
Inge

Inge Gruijters

Matthijs Lodewijks
Meer over
Matthijs

Matthijs Lodewijks

Maud
Meer over
Maud

Maud Robberts

Miriam
Meer over
Miriam

Miriam Swaans

Nora Staps-Leenaars
Meer over
Nora

Nora Staps-Leenaars

Sophie Bogaers
Meer over
Sophie

Sophie Bogaers