Cezanne Duijvesz

Tekstschrijver met een rugzak vol ervaring. Beroepsmatig nieuwsgierig en uitstekend luisteraar. Tijdschriftverslaafde taartenbakker.

Bekijk de artikelen van Cezanne

"Ruiken aan notitieboekjes in plaats van puberoksels."

Ga er maar aanstaan. 25 jaar tekstschrijven and still going strong. Maar ik kan niets beter. Wil niets liever. Met een rugzak die gevuld is met allerhande teksten, ben ik ondertussen van de meeste markten wel thuis. Maar tegelijkertijd blijf ik nieuwsgierig en betrokken genoeg om niet in routine te vervallen.  

Vroeger stond ik uren voor het rek met kantoorartikelen in de Franse hypermarché om de mooiste pennen als schatten mee naar huis te nemen (wel langs de kassa hè). De geur van een vers notitieboekje vind ik nog steeds het lekkerste geurtje ooit. Zeker nu mijn kinderen hun babygeur hebben verruild de cocktail van goedkope deo en puberzweet. Met mijn neus voor creatieve taalvondsten, scherpe alertheid en oprechte interesse maak ik de wereld mooier, één tekst tegelijk. Opladen doe ik met een lekker boek (variërend van literatuur tot pulp, waarbij pulp in de meerderheid is), in het bos met de hond of door het vullen van een winkelmandje hier of daar.  

 

Team no-ego

Het gaat niet om mij. Daarom schakel ik in een interview en achter mijn toetsenbord mijn ego en mening uit. Zo zet ik jouw verhaal, organisatie en mening in het licht.

Maakt de verhaalslag

Je mag me alles vertellen wat nodig is om een goede tekst te schrijven. Ik maak vervolgens de verhaalslag en schrijf, schrap, structureer en optimaliseer.

Copycouture

Wil je een sprankelend artikel van 500 woorden? Dan krijg je dat. Wil je een interview waarin de mens centraal staat? Kan. Zes verschillende headings voor één product? Done. Copycouture dus.

Van strategie tot coördinatie en creatieve uitvoering: ook Cezannes collega's zijn ervaren, adviserende tekstschrijvers. Zij regelen jouw project tot in de puntjes en zijn jouw schrijvende kracht.

Anouk Hoefmans
Meer over
Anouk

Anouk Hoefmans

Hilde Gilissen
Meer over
Hilde

Hilde Gilissen

Inge
Meer over
Inge

Inge Gruijters

Matthijs Lodewijks
Meer over
Matthijs

Matthijs Lodewijks

Maud
Meer over
Maud

Maud Robberts

Miriam
Meer over
Miriam

Miriam Swaans

Nora Staps-Leenaars
Meer over
Nora

Nora Staps-Leenaars

Sophie Bogaers
Meer over
Sophie

Sophie Bogaers