Op zoek naar een

freelance

copywriter?

Wij zijn jouw schrijvende kracht

Zoek je een freelance copywriter die jou helpt om een boodschap treffend op papier te zetten? De copywriters van Swaans Communicatie zijn heel graag jouw schrijvende kracht.

Het is inmiddels ruim 15 jaar geleden dat we begonnen met ons werk als freelance copywriter. Samen hebben we dus 75 😉 jaar ervaring in het schrijven van teksten voor reclame, marketing, voorlichting en kennisdeling! En ondanks die 75 jaar hoef je echt niet bang te zijn voor stoffige teksten. Alles wat wij doen vindt zijn fundament in consumentenpsychologie, marketing, tekstwetenschap en journalistiek. De effecten zijn aantoonbaar. Je gaat het beter doen in je business. Meer bezoekers, meer draagvlak, meer leads, meer omzet. Wat jouw goal ook is: copy is je kickstart.

De kortste weg naar topteksten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Natuurlijk kun je ons ook per mail of telefonisch bereiken.

1

Vaste prijs voor een opdracht

Voor aanvang van een opdracht doen onze copywriters een goede inventarisatie. Daarna maken we een vaste projectprijs. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig.

2

Officeel SEO-gecertificeerd

Ons team is SEO-gecertificeerd. We zijn getraind door een van de topexperts op dit gebied en houden onze kennis continu up-to-date. Jouw online succes is immers het onze!

3

Flexibiliteit en zekerheid

Vanwege de omvang van ons team, kunnen we altijd snel schakelen. Ons tekstbureau is dus herkenbaar aan korte doorlooptijden, direct persoonlijk contact en een continue bezetting.

4

Persoonlijk contact

Je hebt bij ons copywritingteam altijd een vast aanspreekpunt, iemand die volledig op de hoogte is van het project en jou op de hoogte houdt van de stand van zaken.

5

Korte levertijden

Strakke deadlines, spoedopdrachten, persberichten met een specifieke publicatiedatum: wij draaien er onze hand niet voor om.

6

Veel en brede ervaring

Swaans Communicatie is al sinds 2004 gespecialiseerd in copywriting. We hebben ons sindsdien breed georienteerd. En dus werken we zowel voor het bedrijfsleven als maatschappelijke instellingen en onderwijs.

copywriters blogs

Blogs, artikelen en whitepapers

Met waardevolle informatie verrassen we jouw connecties, volgers of bezoekers. Met jouw expertise help je ze op weg. En dat gaat ook jou iets opleveren.

copywriters webteksten

Webteksten

We laten jouw bezoeker zien wie je bent, waar je voor staat en natuurlijk wat je voor hem of haar kunt betekenen. Met de juiste triggers, zodat jouw website een dynamische leadgenerator wordt.

copywriters testimonials

Testimonials & cases

Een succesvol partnership of een mooie klantreis vertalen wij naar inspirerende content. Met een goed verhaal zetten we jouw prospects aan het denken.

Nieuws en actualiteit

Relevant nieuws, organisatie-updates, brancheontwikkelingen: met teasende nieuwsberichten en persberichten bereiken wij keer op keer jouw doelgroep.

Social content(kalenders)

We vergroten je zichtbaarheid en zetten jouw deskundigheid in de spotlights. Zodat jij de eerste bent aan wie ze denken, als ze jouw dienst of product nodig hebben.

Vacatureteksten

Zoek je nieuwe medewerkers? Met de juiste psychologische triggers maken wij onweerstaanbare teksten voor vacatures en werken-bij-websites!

Onze copywriters schrijven al voor deze organisaties:

tekstschrijver tender
copywriters
tekstschrijver onderwijs
webteksten
Coop is een sterk groeiende supermarktketen met ruim 300 winkels in Nederland. 

Voor Coop schrijft Swaans Communicatie voor veel doelgroepen, zoals medewerkers, journalisten, stakeholders en consumenten. Moeiteloos zetten de tekstschrijvers een andere bril op en vertalen ze één boodschap naar meerdere kanalen en niveaus. Dat strategisch inzicht is voor mij erg waardevol, net als dat ik snel met ze kan schakelen. Omdat we elkaar al lang kennen en er bijna elke dag contact is, zijn we goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking is heel persoonlijk, betrokken én professioneel. 

Yvonne van Asselt
Corporate Communicatie & MVO-manager
Velde is specialist op het gebied van recruitment en organisatieadvies

We zijn nooit meer afhankelijk van één persoon die teksten schrijft, dat geeft rust en zekerheid. Maar het belangrijkste is dat dit team snapt waar wij naartoe willen met onze content. Er komt altijd een tekst die bewerkstelligt wat wij voor ogen hadden. Hij is bovendien kritisch bekeken vanuit het perspectief van de potentiële lezer. Zo weten we zeker dat de doelgroep onze boodschap goed begrijpt en ons verhaal overkomt. Verder is het contact gewoon heel prettig. Gezellig, goed en ook professioneel.

Margo Schouten
Marketing & Media
RECLAMEBUREAU IVC creëert merkverhalen voor toonaangevende consumentenmerken.

Onze klanten hebben sterk uiteenlopende wensen op het vlak van teksten, gelukkig is dit voor Swaans Communicatie nooit een probleem. Of ze nu schrijven over lifestyle, wonen, fashion en food of een inhoudelijke vertaalslag moeten maken voor een tenderdocument: ze gaan altijd grondig te werk. Ook wanneer ze uit naam van IVC klanten bezoeken of mensen interviewen, gebeurt dit professioneel en met aandacht. Mijn projectmanagers weten dat het goed komt als ze Swaans Communicatie inschakelen. In onze hectische business waar je veel ballen moet hooghouden, is die zekerheid erg belangrijk.

 

Michel Baak
Eigenaar

Een greep uit ons werk

Dus welke uitdaging wil jij graag op het bordje van een freelance copywriter leggen?

  • Het schrijven van converterende teksten. Verhalen waarvan consumenten kooplust krijgen. Overtuigende woorden die een zakelijke lezer verleiden om een offerteaanvraag te doen.
  • Een gestructureerde, informatieve tekst waarmee je jouw doelgroep op de hoogte brengt van het laatste nieuws. In de vorm van correspondentie, e-mails, een persbericht of beschrijving.
  • Het tot leven brengen van een goed verhaal dat mensen onthouden. Iets wat raakt en daardoor jouw merk of organisatie krachtig neerzet.

Wat jouw doelstelling ook is, de copywriters van Swaans Communicatie staan klaar om jouw doel te bereiken. Voor je bestaande klanten, je prospects, stakeholders, consumenten, belanghebbenden, noem maar op… Laat ons:

  • Je website onderhanden nemen en jouw digitale visitekaartje met webteksten omtoveren tot een leadmachine.
  • Jouw teksten schrijven voor een magazine of periodiek, waardoor je mensen met mooie verhalen verrast en ontroert.
  • Jouw persberichten, nieuwsberichten en mailings finetunen zodat je steeds weer professioneel en overtuigend in beeld komt bij mensen die voor jouw organisatie belangrijk zijn.
  • Jouw ghostwriter zijn voor artikelen, blogs, whitepapers en e-books waarmee jij laat zien dat je een thought leader en koploper bent binnen je branche.
  • Als een tweede schrijver of lezer fungeren voor alles wat jij (of je team) zelf schrijft en wat een scherpe blik of een second opinion kan gebruiken,

.

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur
Meer weten over wie wij zijn?