Miriam Swaans

Miriam Swaans


+31(0)13 460 03 39

Facebook teksten

Op Facebook draait het al tijden niet alleen meer om het hebben van veel fans. Het gaat om interactie, betrokkenheid, conversatie. De tekstschrijvers van Swaans Communicatie schrijven teksten en bedenken content voor effectieve Facebookposts. Meer weten? Neem contact met ons op.

Facebook: van plan tot content en teksten 
Informatie die jouw doelgroep triggert, hun kennisniveau vergroot of het imago van jouw bedrijf of product verstevigt. Je kunt ons inschakelen voor het maken van een strategisch plan, maar we gaan net zo graag aan de slag met de invulling van concrete posts en teksten, compleet met ideeën voor acties, beeldmateriaal, video’s of andere content. Natuurlijk indien je dit wenst in overleg met jouw marketing- of communicatieafdeling. Wij nemen je het volgende graag uit handen:

  • Opzetten van een strategisch Facebookplan
  • Schrijven van basisteksten voor Facebook
  • Maken van een planning voor het plaatsen van teksten en posts op Facebook
  • Het schrijven van teksten voor Facebook en het bedenken van ideeën voor content
  • Het monitoren en onderhouden van uw Facebookpagina

We werken daarnaast samen met diverse technische partners die zorg kunnen dragen voor het professioneel vormgeven van jouw Facebookpagina en het maken van maatwerkapps die perfect aansluiten op de wensen van jouw doelgroep.

Facebook teksten ook voor jou?
Ben je op zoek naar een professioneel bureau dat jouw Facebook teksten kan schrijven en jouw content kan verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@swaanscommunicatie.nl of telefonisch via 013 460 03 39. En neem gerust een kijkje op onze eigen Facebookpagina.

Wil je weten hoe je jouw doelgroep
inspireert met goede content?

Kim Schoot
Tekstschrijver en adviseur