Ervaren tekstschrijver

Een ervaren tekstschrijver, dat is wat je zoekt. Goed nieuws, je bent op de juiste eindbestemming aangekomen. Bij Swaans Communicatie vind je een dijk aan ervaring, gedeeld door drie tekstschrijvers die elk hun sporen in het vak hebben verdiend. Maar wat mag je verwachten van een tekstschrijver met ervaring? Heel veel. Maar belangrijker is onze vraag aan jou: wat kunnen we specifiek voor jou betekenen?

Ervaring in tekstschrijven: wat levert jou dat op?

Wat zijn nu precies jouw voordelen als je samenwerkt met een tekstschrijver die veel ervaring heeft? Met name zul je zien dat wij niet alleen horen wat jij zegt, maar ook wat er tussen de regels staat. Want het is nu eenmaal niet zo makkelijk om tot in details te vertellen hoe je iets op papier terug wilt zien. Daar zit ook een stuk gevoel en intuïtie in. Omdat al onze tekstschrijvers al jarenlang voor uiteenlopende klanten werken, krijgen we al snel een gevoel bij wat je zoekt. Hoe jouw doelgroep aangesproken wil worden en op welke manier jij de boodschap graag wilt overbrengen. Is daar een techniek voor? Niet echt. Het allerbelangrijkste is dat we heel goed kunnen luisteren.

ervaren tekstschrijver

 

Een ervaren tekstschrijver, is die duurder?

Inderdaad, het uurtarief van een ervaren tekstschrijver is hoger dan die van een beginner. Tegelijkertijd durven wij te stellen dat niet alleen het resultaat van een ervaren schrijver beter is, maar dat hij of zij ook efficiënter werkt. Voor jou als opdrachtgever betekent dat ten eerste dat je een eerste concept krijgt dat staat als een huis. Je zult weinig tijd kwijt zijn aan het geven van feedback. Omdat er minder gecorrigeerd hoeft te worden, is ook daar een tijdbesparing te realiseren. Maar laten we vooral het allerbelangrijkste niet vergeten. Laat een tekst schrijven door iemand met ervaring en het gevolg is dat jij je doel bereikt. En daar was het immers allemaal om begonnen!

Ervaren tekstschrijver: offerte aanvragen

Kom je binnenkort bij ons op de koffie? Of wij bij jou? Laat ons weten wat je probleem of uitdaging is en we maken een offerte op maat voor je. Natuurlijk met als allerbelangrijkste ingredient een ervaren tekstschrijver. Samen gaan we jouw doelen realiseren! Bel 013 4600339 of mail naar info@swaanscommunicatie.nl. Graag tot snel…

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur