Jouw Corona-maatregelen met je doelgroep delen?

Het Coronavirus grijpt om zich heen en dus moet jij alle zeilen bijzetten om alle communicatie tijdig in orde te hebben. Je wilt je medewerkers, klanten en relaties continu op de hoogte houden van wat er speelt en daarbij zijn effectieve en leesbare teksten belangrijk. Sinds half maart zijn de tekstschrijvers van Swaans Communicatie continu in de weer om de berichtgeving omtrent Corona voor organisaties en bedrijven om te zetten naar leesbare teksten en duidelijke crisiscommunicatie. Wij begrijpen vanzelfsprekend dat haast vaak geboden is en staan dus al dezelfde dag, maar meestal sneller voor je klaar om je teksten te schrijven, te redigeren of te controleren.

Wij helpen je bij het schrijven van teksten voor:

✔️ interne berichten, nieuwsbrieven en nieuws voor medewerkers

✔️ nieuwsberichten en social media berichten voor klanten, relaties en bezoekers

✔️ persberichten gericht aan het algemene publiek

✔️ en alle andere willekeurige informatie die jij wilt delen

Loopt jouw takenlijst over en kan het uitbesteden van schrijftaken verlichting bieden? Schakel ons in! Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op ons vaste nummer, maar bel voor spoed gerust ook met 06-11200716.

Hoe kunnen wij je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan snel voor je klaar.

Stuur mij een bericht

Over ons als tekstschrijvers:

copywriter interviews

> 3.573

interviews en reportages met verhalen van echte mensen.

copywriters blogs

> 683

Organisaties die wij al mochten helpen met het maken van nieuws, actualiteit en persberichten.

copywriters webteksten

> 3200

Websites waarvoor wij hebben geschreven.

Wij helpen je razendsnel met:

1. Briefing en overleg

Deel je concrete vraag over het communiceren over het Coronavirus met ons, waar mogelijk met een briefing. Maar mocht je daar nu weinig tijd voor hebben, dan gaan wij meteen zelfstandig aan de slag.

2. Schrijven

We pakken jouw hulpvraag direct op en zorgen voor een passende tekst die duidelijk en concreet is voor jouw doelgroep.

3. Controle en oplevering

Deel je feedback met ons, wij verwerken deze razendsnel en zorgen ervoor dat jij per ommegaande een bericht hebt dat gereed is voor plaatsing. Jouw Corona-berichtgeving blijft op stoom.

Ondersteuning nodig bij de crisiscommunicatie omtrent Corona?

Groeit jouw taken- en verantwoordelijkhedenlijst dankzij de maatregelen omtrent het Coronavirus met het uur?

Moet je continu communiceren met je doelgroep en gaat er onder die tijdsdruk regelmatig iets fout?

Help je hulp nodig bij het duidelijk en compact formuleren van de maatregelen die jouw organisatie neemt om besmetting met COVID-19 te beperken of voorkomen?

Heb je een vaste tekstschrijver als back-up in tekst en communicatie nodig waar je onmiddellijk een beroep op kunt doen zodra de crisissituatie verandert?

Houd je hoofd koel, delegeer waar mogelijk en blijf zo in charge. Wij staan voor je klaar. Je krijgt een vaste tekstschrijver die alles voor jou regelt. Je hebt er geen omkijken naar en kunt je bezig houden met alle andere belangrijke zaken.

copywriter interviews

Nieuws en actualiteit

Wat nu speelt, brengen wij nu onder de aandacht van de doelgroep. Snel, duidelijk en overzichtelijk. Wij maken nieuws relevant en actiegericht, zeker in tijden van crisis wanneer je bijvoorbeeld mensen wilt motiveren om zich aan afspraken te houden.

Social media

Deel je beleid, afspraken of nieuws op een geschikte manier met een brede doelgroep via je social media kanalen. Wij helpen met de juiste formulering, toevoeging van structuur en hashtags, zodat jouw boodschap zo breed mogelijk onder de aandacht komt.

copywriters webteksten

Webteksten

Jouw website is een belangrijke informatiebron voor klanten, medewerkers, relaties of bezoekers. Wij zorgen ervoor dat het nieuws over Corona op een feitelijke en duidelijke manier op jouw website terechtkomt. Met deze informatievoorziening voorkom je onnodige ballast in bijvoorbeeld het callcenter of de digitale klantenservice.

Wij schrijven al teksten voor:

tekstschrijver onderwijs
tekstschrijver tender
DLL is een internationale, financieel dienstverlener

Swaans Communicatie steekt veel tijd en moeite in onze samenwerking. Dat zie je terug in de content: spot-on teksten die passen bij onze strategie. De tekstschrijvers vertalen onze kennis feilloos naar actuele en pakkende teksten. Daarbij zijn ze altijd betrokken bij het onderwerp, maar durven ze ook kritisch te zijn. Op deze manier kunnen we gerichte content maken en spreken we onze doelgroep uitstekend aan.

Linda Vanlier - Engels
Marketing- & Communicatieadviseur
Coop is een sterk groeiende supermarktketen met ruim 300 winkels in Nederland. 

Voor Coop schrijft Swaans Communicatie voor veel doelgroepen, zoals medewerkers, journalisten, stakeholders en consumenten. Moeiteloos zetten de tekstschrijvers een andere bril op en vertalen ze één boodschap naar meerdere kanalen en niveaus. Dat strategisch inzicht is voor mij erg waardevol, net als dat ik snel met ze kan schakelen. Omdat we elkaar al lang kennen en er bijna elke dag contact is, zijn we goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking is heel persoonlijk, betrokken én professioneel. 

Yvonne van Asselt
Corporate Communicatie & MVO-manager
WonenBreburg is een sociale woningcorporatie in Breda en Tilburg.

Het team van Swaans Communicatie zie ik echt als een verlengstuk van onze organisatie. We werken al langere tijd samen, zowel voor ons bewonersblad als voor losse artikelen, en kennen elkaar dus goed. Een korte briefing is al genoeg voor een tekst met de juiste toon en inhoud. Ik heb nog nooit nee te horen gekregen: ze willen altijd helpen. Dat geeft mij veel vertrouwen en maakt samenwerken extra prettig.

Ingrid van Loon
Communicatieadviseur
Kun jij hulp gebruiken in tijden van de coronacrisis?