Op zoek naar een goed tekstbureau?

Over Swaans Communicatie

Wij schrijven en herschrijven teksten voor mooie merken en ambitieuze organisaties. Dat doen we voor het bedrijfsleven, onderwijs, de vastgoedsector, non-profitinstellingen en bureaus in de marketing- en communicatiewereld. Onze focus ligt op de creatie van webteksten (seo-proof), blogs, persberichten, artikelen voor magazines en content voor social media.

 

Jouw doelen centraal

Waarom zijn veel van onze klanten ons al jarenlang trouw? Zij zeggen dat het komt omdat we hun doelen en wensen centraal stellen. Niet alleen zijn we razend nieuwsgierig, hebben we een talenknobbel en een dansende pen. We komen afspraken na, zetten graag een stapje extra en zijn duidelijk in onze manier van communiceren. Voor ons is dat overigens de normaalste zaak van de wereld.

Reden voor jou om meer over ons te weten te komen? Laten we dan kennismaken! Vul het contactformulier in of stuur een e-mail en we plannen een afspraak. Telefonisch of op locatie. Kies jij maar!

 

Stel hier al je vragen...

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Binnen 24 uur ontvang je mijn reactie.

1

Vaste prijs voor een opdracht

Voor aanvang van een opdracht doen een goede inventarisatie. Daarna maken we een vaste projectprijs. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig.

2

Officeel SEO-gecertificeerd

Ons team is zelfs SEO-gecertificeerd. We zijn getraind door een van de topexperts op dit gebied en houden onze kennis continu up-to-date. Jouw online succes is immers het onze!

3

Flexibiliteit en zekerheid

Vanwege de omvang van ons team, kunnen we altijd snel schakelen. Ons tekstbureau is dus herkenbaar aan korte doorlooptijden, direct persoonlijk contact en een continue bezetting.

4

Persoonlijk contact

Je hebt bij ons tekstbureau altijd een vast aanspreekpunt, iemand die volledig op de hoogte is van het project en jou op de hoogte houdt van de stand van zaken.

5

Korte levertijden

Strakke deadlines, spoedopdrachten, persberichten met een specifieke publicatiedatum: wij draaien er onze hand niet voor om.

6

Veel en brede ervaring

Swaans Communicatie is al sinds 2004 een tekstbureau. We hebben ons sindsdien breed georienteerd. En dus werken we zowel voor het bedrijfsleven als maatschappelijke instellingen en onderwijs.

Webteksten

We laten jouw bezoeker zien wie je bent, waar je voor staat en natuurlijk wat je voor hem of haar kunt betekenen. Met de juiste triggers, zodat jouw website een dynamische leadgenerator wordt.

Blogs, artikelen en whitepapers

Met waardevolle informatie verrassen we jouw connecties, volgers of bezoekers. Met jouw expertise help je ze op weg. En dat gaat ook jou iets opleveren.

Testimonials & cases

Een succesvol partnership of een mooie klantreis vertalen wij naar inspirerende content. Met een goed verhaal zetten we jouw prospects aan het denken.

Interviews & reportages

Een gesprek is de perfecte basis om het naadje van de kous te weten te komen. Interviewen is dan ook daily business voor ons. Telefonisch of op locatie.

Nieuwsberichten & actualiteit

Relevant nieuws, organisatie-updates, brancheontwikkelingen: met teasende nieuwsberichten bereiken wij keer op keer jouw doelgroep.

Persberichten & public relations

Een nieuwswaardig, objectief bericht waarmee jouw organisatie in de media komt. Of corporate content voor een breed publiek, zoals een beleidsdocument of een jaarverslag.

Social content(kalenders)

Met content die interessant is voor jouw doelgroep, vergroten we je zichtbaarheid en zetten we jouw deskundigheid in de spotlights. Zodat jij de eerste bent aan wie ze denken, als ze jouw dienst of product nodig hebben.

E-mailnieuwsbrieven

Van het bedenken en invullen van een complete automationflow tot het maken van inspirerende oneliners of compacte lees-meer-artikelen. Wij maken e-mails interessant voor je lezers en zorgen voor clicks, leads en conversie.

Vacature- & advertentieteksten

Zoek je nieuwe medewerkers of klanten? Met de juiste psychologische triggers maken wij onweerstaanbare teksten!

We werken al voor deze organisaties:

tekstschrijven coop
copywriters
copywriters
copywriters online
tekstschrijver onderwijs
seo teksten
ghostwriter
seo teksten

Een greep uit ons werk

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur