Brede schrijfskills

Wij leggen verbinding

Wat heeft jouw (toekomstige) klant nodig? Welk probleem van je doelgroep kunnen we oplossen? Welke kennis kunnen we delen? Hoe trekken we iemand over de streep? Door de juiste opbouw en inhoud zetten wij jouw lezer aan tot actie. Of het nu een webtekst, blog, testimonial of magazinetekst betreft: wij zorgen dat jij resultaat boekt.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Goede webteksten zijn aantrekkelijk voor de lezer én voor Google. Daarom is ons hele team getraind in SEO en zijn we als bureau SEO-gecertificeerd. We weten precies welke triggers en technieken nodig zijn om een goede ranking te krijgen op relevante zoekwoorden. Interessant voor jou als je geen enkele online lead meer wilt missen.

copywriters webteksten

Webteksten

We laten jouw bezoeker zien wie je bent, waar je voor staat en natuurlijk wat je voor hem of haar kunt betekenen. Met de juiste triggers, zodat jouw website een dynamische leadgenerator wordt.

copywriters blogs

Blogs, artikelen en whitepapers

Met waardevolle informatie verrassen we jouw connecties, volgers of bezoekers. Met jouw expertise help je ze op weg. Jij ontwikkelt je tot koploper in je branche.

copywriters testimonials

Testimonials & cases

Een succesvol partnership of een mooie klantreis vertalen wij naar inspirerende content. Met een goed, inhoudelijk verhaal overtuigen we jouw prospects van jouw kwaliteiten.

copywriter interviews

Interviews & reportages

Een gesprek is de perfecte basis om het naadje van de kous te weten te komen. Interviewen is dan ook daily business voor ons. Telefonisch of op locatie.

Nieuwsberichten & actualiteit

Relevant nieuws, organisatie-updates, brancheontwikkelingen: met teasende nieuwsberichten bereiken wij keer op keer jouw doelgroep.

Persberichten & public relations

Een nieuwswaardig, objectief bericht waarmee jouw organisatie in de media komt. Of corporate content voor een breed publiek, zoals een beleidsdocument of een jaarverslag.

Social content(kalenders)

Met content die interessant is voor jouw doelgroep, vergroten we je zichtbaarheid en zetten we jouw deskundigheid in de spotlights. Niemand kan meer om jou heen: jij bent dé expert.

E-mailnieuwsbrieven

Van het bedenken en invullen van een complete automationflow tot het maken van inspirerende oneliners of compacte lees-meer-artikelen. Wij maken e-mails interessant voor je lezers en zorgen voor clicks, leads en conversie.

Vacatureteksten en advertentieteksten

Zoek je nieuwe medewerkers of klanten? Met de juiste psychologische triggers maken wij onweerstaanbare teksten!

Heb jij niet alleen teksten, maar ook een goede (content)strategie nodig?