Seo-teksten

Zoek je een ervaren SEO-tekstschrijver die resultaten boekt met kwalitatieve teksten? In de afgelopen 13 jaar hebben we al honderden bedrijven geholpen met het beter vindbaar maken van hun website en het verhogen van leads en conversie. Dat doen we zowel rechtstreeks als via toonaangevende webbureaus die zelf geen seo-tekstschrijver in dienst hebben. Verwacht van ons geen tarief per woord of bulkproducties. Wij geloven in maatwerk en de waardevolle combinatie tussen keywords en gebruikersintenties. Oftewel, wij schrijven teksten waar niet alleen Google, maar ook de lezer en jij blij van worden. Klaar voor het hoogste niveau van SEO in tekstschrijven? Neem dan contact met ons op!

Zet vandaag de stap naar een website die daadwerkelijk iets oplevert: wij maken graag een voorstel op maat!

Waarmee mogen wij je helpen?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wij staan klaar om resultaat voor jou te boeken.

1

Ruime ervaring

Al zo'n 15 jaar houden wij ons bezig met het schrijven van online teksten (van landingspagina's tot blogs, nieuwsartikelen en compleet nieuwe webteksten). Dat doen we voor directe opdrachtgevers, maar ook voor toonaangevende webbureaus die ons op projectbasis inhuren.

2

SEO-gecertificeerd

Al onze tekstschrijvers zijn in het bezit van een SEO-certificaat. Jaarlijks worden wij getraind door de meest vooraanstaande SEO-trainer van Nederland. Daarnaast begeven we ons continu in groepen en fora, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

3

Het beste van twee werelden

Niet alleen maken we je teksten optimaal vindbaar, we zorgen ervoor dat ze ook aantrekkelijk, relevant en prettig leesbaar zijn voor de websitebezoeker.

4

Focus op resultaat

Je ontvangt meer doelgerichte bezoekers die actie ondernemen. Dit zorgt voor meer leads, contactmomenten, offerteaanvragen en verkopen.

5

Flexibiliteit en zekerheid

Wij werken altijd in teamverband voor onze klanten. We kunnen daarom snel schakelen en garanderen je continuïteit. Jij hebt daarnaast het voordeel van slechts één aanspreekpunt.

6

Marktconforme tarieven

In verreweg de meeste gevallen werken we met een vaste prijs per opdracht. Onze tarieven zijn reëel en staan in zeer goede verhouding tot de duurzame kwaliteit die we leveren.

Wij mochten al SEO-projecten verzorgen voor:

seo teksten
seo teksten

Kom je langs om
te brainstormen?

Miriam Swaans
Oprichter en adviseur
Meer weten over onze projecten?